42RAW morning-brunch

MYHRE STAAL

IMG_7320 IMG_7323 IMG_7328
Gooodmorning earlybirds <3 Dette er én af de projekter, jeg for nyligt at været i gang med, som jeg har glædet mig allermest til at vise og fortælle jer mere om. Mine søde veninder, Barbara og Nikoline har nemlig startet deres egen smykkevirksomhed op sammen, mens de hver især studerer – sejt gået ikke? Ikke nok med dette, så er idéen bag denne virksomhed helt vild. Man kan nemlig helt selv designe sit eget smykke, og det er alt fra ankelkæder til øreringe og vedhæng til en halskæde – alt hvad der kunne jer ind. Har man et ældre smykke man gerne vil have omstøbt, er dette også muligt, ligesom man kan få lavet en ring, magen til en man allerede ejer. På samme vis, kan man få lavet indgraveringer, evt en dato, navne eller måske bogstaver.

Alt i alt, er det kun fantasien der sætte begrænsninger her og jeg er SÅ vild med den idé! Jeg kastede mig derfor ud i en ring, jeg længe gerne har ville have. Nemlig denne smukke sølv ring, med en flad overflade, da jeg synes den er så cool og rå, hvilket ser så fedt ud, til mine ellers meget feminine ringe. Nikoline, Barbara og jeg, fik snakket og tænkt over hvad jeg kunne få lavet på ringens ‘overflade’, hvis man kan sige det. Jeg ville gerne have den skulle have noget betydning, så jeg fik indgraveret et C, for mit forbogstav og sat 3 zirkoner i, som hver især står for hhv. min mor, far og søster. Jeg havde aldrig forstillet mig, at den skulle blive SÅ smuk som denne, men wauw hvor er jeg bare forelsket i den – synes I ikke også den er smuk?

Om ikke andet, kan I få lavet alt! Om det så er vielsesringe, en forlovelsesring eller en venindering, så er der et utal af muligheder. Er man dygtig til at tegne, så er det bare at gå igang ;-) I kan kontakte Nikoline og Barbara via Instagram @myhrestaal – stil endelig spørgsmål, hvis I måtte have det <3 Vi skrives ved senere piger!

3 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

42RAW morning-brunch