Time for wearing sunglasses

#mycalvins #cosyday

PicMonkey Collage
Hej mine kære! Jeg har slet ikke fået vist jer, hvordan jeg går i klædt næsten hver søndag – og egentlig også de fleste sene aftenener hjemme. Jeg har altid været en smule addicted til hyggetøj, sweatshirt og bløde, vamsede sokker – det er fantastisk at have på og jeg elsker at hygge rundt hjemme, særligt når jeg lige har været i bad og bare føle mig så veltilpas i det blødeste sæt hyggetøj <3

Jeg faldt over disse sweatpants fra Calvin Klein forleden i Magasin og efter at have mærket stoffet, måtte jeg eje dem. De er SÅ rare at have på og er egentlig meget tynde i stoffet, hvilket jeg synes er rart, da de dermed ikke bliver for varme at hygge rundt i, her til sommer. Jeg købte også den tilhørende tanktop, da jeg ikke kunne stå for det og på billederne har jeg en almindelig grå sweatshirt til, fra Victorias Secret.

Tænkte jeg egentlig bare lige ville tippe jer om dette fine sæt, da I ikke skal snydes for fornøjelsen af det – I burde alle tage forbi Magasin og mærke det, alene det er nok <3 Vi skrives ved snart igen!

THE OUTFIT:
Sweatpants – Calvin Klein
Sweatshirt – Victorias Secret
Tank – Calvin Klein

 

2 kommentarer

 • Hej Caroline.

  Hvad størrelse bruger du i Calvin Klein ?

  Og hvor er dit gulvtæppe fra? Det ser rigtig dejlig blødt ud! :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Natascha <3

   Jeg bruger str. xs i begge dele. Mit gulvtæppe er fra en forhandler i Hillerød – det er så lækkert!

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Time for wearing sunglasses