ASOS WANTS ∙GLITTER

myAcademy konkurrence ∙ vind 5×2 timer

PB270139
Hello ladies! Og glædelig BLACK FRIDAY, jeg håber I alle er gået shop-amok idag, der er jo så mange gode tilbud, jeg er dog så dårlig til at håndtere overfyldte shoppingcentre, men alligevel har jeg fået lidt godt med hjem, som I nok skal få at se på bloggen snart ;-) Nu skal det handle om noget helt andet, I kan nemlig deltage i en VIRKELIG god konkurrence, hvis I spørger mig. Nogle af jer er måske ved at skulle skrive SRP og har en smule stress over dette, eller også har I som studerende nogle fag eller emner I har besvær med?

Jeg har siden 8. klasse fået matematikhjælp, som jeg er meget dårlig til, har altid været en sproglig stærk elev. Lektiehjælpen gjorde at jeg sidste år afsluttede matematik med 10 mundtlig og skriftligt? Det havde ingen nogensinde forventet af mig, vil jeg lige pointere! Jeg skal i næste uge til at skrive SRP og har derfor selv påbegyndt nogle undervisningstimer igennem med myAcademy, som jeg allerede har haft meget stor gavn af.

Nu er det Jeres tur til at kunne vinde et klippekort på 5×2 timer, til en værdi af 3.900 kr. myAcademy tilbyder privatundervisning fra postnumre 0-4000. Det eneste I skal gøre for at deltage, er at svare på følgende spørgsmål i kommentarfeltet:

– Hvad vil du bruge privatundervisningen til og hvilket studie studerer du på, på nuværende tidspunkt?

Held og lykke til jer alle <3 Vinderen bliver fundet i næste uge, dato kommer senere! KYS

Sponsoreret af My Academy

13 kommentarer

 • Mathilde Dueholm Bache

  Jeg skal ligesom dig, til at skrive SRP i næste uge, og ville klart benytte undervisningen til vejledning af dette. :smile:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie Lønborg

  Hej :)
  Jeg går i folkeskolen i 9. klasse og jeg kunne rigtig godt tænke mig at få hjælp til mundtlig engelsk, da jeg er utrolig usikker på det punkt og dermed slet ingenting får sagt i timerne. :/ :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg tager 9 klasse på VUC. Det er anden gang, at jeg tager 9 klasse. så kunne godt bruge ekstra hjælp til matematik eller engelsk :person_frowning: :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • melissa

  Jeg går i 2.g på stx og har virkelig svært ved samfundsfags afleveringer, derfor ville det virkelig give mig et skub med lidt hjælp i samfundsfag, og tror myAcademy vil være den bedste måde at få hjælp

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Skjærbæk

  Jeg skal ligesom dig og så mange andre snart i gang med SRP. Derfor vil lidt ekstra undervisning og vejledning være en stor hjælp på vejen :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Alsted Petersson

  jeg vil bruge den til min SRP, som starter her på torsdag. Er en person der er ordblind, og er ikke særlig godt til at formulere mig særligt, så det kunne virkelig være en hjælp. :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svendsen

  Jeg går i 2.g på stx nu og må indrømme at matematikB volder en del problemer! det ville være så ærgeligt hvis matB trak ens gennemsnit så meget ned i sidste ende, hvis nu noget ekstra hjælp var det eneste man lige manglede :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  Jeg går på HHX i 3.G og skal til at starte med at skrive SRP. Jeg er meget usikker og nervøs over hele processen. Hjælp fra MYACADEMY ville lette situationen en hel del, og give mig mere lyst og overskud til at komme igang. Jeg håber virkelig jeg vinder, idet jeg med sikkerhed dette vil gavne mig, og hjælpe mig godt på vej. Derudover lyder det som om, at du er blevet hjulpet godt på vej, hvilket også er mit ønske. Der bliver krydset fingre herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kelm

  Jeg går på HHX på andet år. Jeg skal allerede søge min uddannelse dette år, da jeg skal til USA efter gymnasiet, og det halter desværre med karakterende. Jeg skal have et bestemt snit for, at kunne komme ind på på mit drømme studie, så det ville være rigtig dejlig og vigtigt for min uddannelse at få hjælp. :blush: :blush:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline H

  Jeg går selv på HHX Lyngby (1g), og kunne godt bruge noget hjælp til matematikken da jeg synes det er væsentlig hårdere end jeg troede.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg vil bruge undervisningen både til at have mere fokus på mine opgaver og til at lære fif til at kunne hæve mine karakterer.. Og jeg ville især kunne bruge det under min sro :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg går i 2.g på HHX, og vil bruge undervisningen til matematik. Da det er faget jeg har sværest ved.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ASOS WANTS ∙GLITTER