Picture me rollin'

MyAcademy experience

PA060086 PA060087 PA260035

Hej piger <3 Som lovet, får I nu et afsluttende indlæg, om min hjælpeundervisning hos My Academy. Jeg brugte undervisningen som hjælp, til opstart af min SRP. Det var rart at få snakket opgaven igennem, diskuteret hvilke modeller, teorier mv. der ville være relevante at inddrage. Min lære og jeg fik rettet mine analyser igennem og småfejl, som man let kan overse, når man sidder for sig selv og skriver. Jeg synes det var rart med professionel hjælp, ligesom det var en rigtig god arbejdsform for mig, at kunne spørge til råds og få inspiration, hvorefter jeg kunne gå hjem med ro i maven og skrive videre.

Som jeg fortalte jer i mit forrige My Academy-indlæg, har jeg siden 8-9. klasse brugt lektiehjælp indimellem. Særlig matematikken var min store problematik i folkeskolen, og at kunne styrke sine kompetence og øge niveauet, betaler sig altså i sidste ende, da faget bliver lettere, sjovere og man kan afslutte de forskellige opgaver og fag, med en højere karrakter. Jeg kunne sagtnes forestille mig, at bestille nogle timer hos My Academy igen når jeg skal til eksamen, særlig hvis jeg skal op i enten samtidshistorie eller mundtligt VØ. Noget min mor altid har været god til at huske mig på, er at man ikke kan være god til alle fag, men at man kan gøre sit bedste i de enkelte fag, ligegyldigt hvilke niveau man nu end er på. Det har jeg lært meget af og alene dét, har gjort at jeg aldrig har ‘givet’ helt op i de fag, jeg ikke var skarp i – men i stedet har fokuseret på at gøre mit bedste og derved få det bedste ud af det.

sponsoreret

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Picture me rollin'