IN THE DETAILS

MY WINTER-SKIN-CARE-ROUTINE

dsc_6100 dsc_6099 dsc_6096 dsc_6094
Godmorgen piger. Sikke et efterårsvejr der er idag, jeg har måtte skrue op for alle mine radiatorer her til morgen, da jeg virkelig har kunne mærke nattekulden her i nat. Pyyha! Nu hvor det bliver så koldt i vejret, gør jeg også særligt meget ud af at passe på min hud og beskytte den. Derfor er jeg begyndt at bruge pH Formulas SOS rescue creme, som en del af min daglige hudplejerutine.

SOS cremen, er en barrierecreme, der er særlig god til tør og sensitiv hud – hvilket huden jo automatisk bliver, hvis ikke den får nok fugt i vinterhalvåret. Cremen beskytter tør og vindblæst hud og læber, samtidig med, at den har en helende effekt og holder huden fugtet. I kan læse om de andre produkter fra pH Formula i mine tidligere indlæg her og her.

Selv køber jeg alle mine produkter hos The Beauty Lounge, som forhandler pH Formula’s produkter, så der kan I altid tage forbi og blive vejledt, hvis I skulle have behov for at finde de rigtige produkter – her kan I også booke tid til ansigtsbehandlinger med produkter derfra. <3 Vi skrives ved senere!

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

IN THE DETAILS