They dive in it - Lara Ventura

MY WEBSITE IS FINALLY ONLINE

Skærmbillede 2015-04-06 kl. 13.32.55878e5a_d515e73cd04e4940b1d08db1fe9adf0a.jpg_srz_p_979_450_75_22_0.50_1.20_0.00_jpg_srz878e5a_24969e2c7bb84e7884c177e84a0ff1fd.png_srz_p_977_426_75_22_0.50_1.20_0.00_png_srz
Hej piger <3 Jeg er virkelig blevet ramt af en virus, synes godt nok det er øv, men årsagen kan forklares i at jeg har haft en svækket immunforsvar, samtidig med at stærk sol går ind og  fremkalder virusser, hvis der er nogle i kroppen. Jeg håber jeg snart at på toppen igen, da jeg har en god uge foran mig og glæder mig til at komme tilbage til det hele.

ÅH hvor har jeg dog glædet mig til den dag (IDAG), hvor jeg endelig kan sige at min lille baby, YOUGLOW er gået online. Jeg har arbejdet på denne webshop i et stykke tid nu, der har været mange bump på vejen i form af forsinkelser, misforståelser og meget andet – men nu er det sket. Hos YOUGLOW kan I lige nu købe den første kollektion, sommerkollektionen må det nok være – er den ikke fin? Jeg har taget lidt billeder fra websiden, så I kan se et udpluk, resten kan I finde online lige her.

Jeg glæder mig helt vildt til fremtiden med YOUGLOW og se hvad den vil bringe, samtidig med at jeg er stolt og så glad over at jeg endelig kan komme ordenligt igang. Jeg vil komme videre med nogle lektier nu, vi skrives ved senere <3

10 kommentarer

 • Johanne

  Tillykke med det! Er det dig selv, som har designet tøjet eller? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind, tusind tak <3 I første omgang, er det ikke mig der har designet tøjet, men det kan være, at det kommer til at ske en dag – kunne være helt fantastisk :-)

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke! Har glædrt mig så meget til den åbnede . og må sige at den er ventetiden værd <3 Jeg har forelsket mig i to ting og ville ønske den havde ramt næste måned i stedet, hehe. Håber ikke de bliver udsolgt for hurtigt <3 Hvor er du sej at du har gjort det! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak smuke Nora <3 Det er også helt vildt fedt at få webshoppen online, efter al den ventetid – har glædet mig så meget <3

   Tror sagtnes du kan være heldig, ellers skal vi nok få en masse nyt fint tøj hjem <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Hej Caroline

  Det tøj du sælger er det et mærke du er forhandler af, eller noget der er lavet specielt til dig og din hjemmeside?

  – Sarah :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sarah <3

   Det er et mærke jeg er forhandler af, men jeg sigter mod at få produceret mit eget en dag <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Tak for svar. Okay ville også være fedt. held og lykke med det :)

   Derudover så jeg på et af dine andre indlæg at du har lavt nogle ret fine armbånd. Var det i samarbejde med nogen eller helt dig selv?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Selvfølgelig <3 Tusind tak for dine søde ord!

   Hvilket indlæg referer du til? <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   tænker på dit indlæg fra 31.11.14 AUTUMN COLORS BY CAROLINE.

   Kan se at det var i samarbejde med nogen, skulle bare læse det ordenligt ;)
   Tror du at du kommer til at lave mere af den slags eller vil du hellere satse på tøjet? :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Aarrh ja, det var en super fin kollektion jeg designede i samarbejde med Regitse Rosenvinge. Jeg kunne godt finde på det, men lige nu satser jeg på tøjet <3

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

They dive in it - Lara Ventura