Mind of mine

MY WEBSHOP IS OPEN

picmonkey-collagepicmonkey-collage2skaermbillede-2017-09-22-kl-22-55-45
God aften piger <3 TAK for al Jeres interesse for NINÈ Copenhagen og den varme velkomst. Som I måske læste her, så har dette været mit seneste hårdtarbejdende projekt, som jeg har lagt alt i. Det er en drøm som går i opfyldelse og jeg har stadig ikke helt forstået, at det faktisk sker – at jeg har designet mit eget tøj og nu stiftet mit eget tøjbrand. Det kan slet ikke forklares, hvor ovenud lykkelig, stolt og ikke mindst taknemmelig jeg er, over denne mulighed <3

Jeg har arbejdet på højtryk, rettet til, lavet fejl og allerede nu, gjort mig så mange erfaringer, som jeg aldrig ville være foruden. Dét at kunne skabe og lave det jeg føler mig aller dygtigst til og som giver mig drivkraft og inspiration, er det der gør dette til et eventyr uden lige. Jeg har nu åbnet helt officielt op for min webshop, NINÈ Copenhagen, hvor I nu kan bestille online på ninecopenhagen.com 

Jeg glæder mig så meget til at høre hvad I synes og til fremtiden med Jer og NINÈ Copenhagen! Sov dejlig og rigtig god weekend til jer alle <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Mind of mine