OFF-SHOULDER FAVORITE

MY WARDROBE IS ALWAYS FOR SALE

P1010101 P1010109 P1010112
Hej piger! Ih hvor jeg altid nyder sommeren i Danmark, selvom jeg endnu ikke har været ude og rejse, så er det så dejligt at være hjemme i den danske sommer. Jeg nyder at jeg kan nå til bunds med alle de ting, der i en travl hverdag kan hobe sig op. Jeg har fået meget mere styr på lejligheden, fået solgt ud af mit tøj, ordnet alt fra kælderrum til fryser – kender I det? Det er rart at få strukturet og organiseret i de ting, man ellers ikke har hverken tid eller overskud til at ordne. Jeg elsker det i hvertfald, fordi jeg føler mig langt mere afslappet, når man får styr på sådanne ting. Men pyha, hvor kan man føle sig gammel, når det pludselig er sådanne forpligtelser man får man skulderen, men så igen, man er vel flyttet hjemmefra (også selvom mor og far stadig hjælper lidt til ;-)) hihi!

Om ikke andet, ville jeg bare sige TUSIND tak, til alle jer som jævntligt kigger forbi og måske endda køber noget af det tøj jeg sælger ud af. Det er en fantastisk måde for mig, at sælge ud på, da jeg ikke skal koordinere adresser, forsendelser mv. via mobilen, men at I enkelt og nemt, kan indtaste jeres fulde navn, adresse- samt kortoplysninger, gennem en nem og sikker webside, hvor jeg blot får en mail om, hvad jeg skal sende afsted. På den anden side, giver det også jer et overskueligt overblik, da I nemt kan scrolle rundt i al tøjet, samt kigge i bestemte kategorier.

Hvis I endnu ikke har set alle nyhederne på min salgsside, By Caroline Closet, kan I finde dem alle lige her. <3 Vi skrives ved senere, happy shopping ladies!
Skærmbillede 2016-07-25 kl. 14.49.22

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

OFF-SHOULDER FAVORITE