Welcome home

My very own

DSC_0905 DSC_0906DSC_0918DSC_0924DSC_0912Godmorgen søde piger :-) Jeg er lige om lidt på vej i skole, da vi først skulle møde kl. 10 idag, såå lækkert! Så jeg har sovet længe, og ligget i sengen meget længere end normalt. Eftersom mange af Jer kunne finde inspiration i mit tideligere indlæg, tænkte jeg at I måske også ville synes det samme om nogle billeder af mit værelse, dette værelse regner jeg stadig med at beholde min seng inde på, og nogle af mine nuværende møbler – hvorimod min søsters tideligere værelse, tænker jeg at lave mere ‘walk in’ closet, måske med en hyggelige sofa og nogle pyntepuder.

Jeg glæder mig helt vildt til at få det andet værelse færdigt, og kan virkelig ikke vente. Idag skal min mor og jeg hente tapetet, som skal sættes op – så nu går der snart ikke så længe endnu :-) Hvis I har nogle spørgsmål til hvor mine ting er fra, så må i endelig spørge. Nu vil jeg smutte i skole <3 I må have en dejlig dag!
Love Caroline

 

18 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

 

Næste indlæg

Welcome home