SONY Xperia og Emma Jorn, SKYBRUD

My very own calendar

PA300022 PA300027 PA300028Hej piger <3 Jeg er næsten lige kommet hjem fra skole, og hold op hvor er det bare koldt udenfor nu? Det er helt vildt så hurtigt tiden går, og at vejret kan ændre sig så hurtigt – synes slet ikke jeg kan følge med. Jeg elsker hyggen ved den kolde vintertid, men hold op hvor jeg hader at befinde mig udendørs i det kolde vejr – det er jeg altså IKKE fan af! Dog kan jeg muntre mig selv op, med at jeg starter på mit kørekort idag, WEEE!! Har ventet så meget på den dag skulle komme, og endelig sker det! Jeg er så spændt og ikke mindst ekstremt utålmodig, nu vil jeg bare gerne ud og cruise! ;-)

Nok om det, jeg lover at fortælle meget mere løbende! Nu til min nye fine og ikke mindst personlige kalender, som jeg er helt vild med. Personlig Almanak tilbyder at man kan designe sin helt egen kalender, hvilket jeg synes er en fantastisk idé, da man får muligheden for at gøre noget til sit helt eget og unikke. Som blogger må jeg erkende at jeg burde havde anskaffet mig en kalender noget før, fordi lige meget hvad, så skaber den altså lige liidt mere overblik end iPhone kalenderen som jeg personligt selv, hurtigt roder rundt i – det er jeg måske ikke den eneste der gør?

Jeg vil gerne give jer muligheden for at vinde jeres helt egen kalender, som I skal kan gå ind og designe til en værdi af 325 kr. alt I skal gøre for at deltage er at like Personlig Almanak på facebook (LINK) og ligeledes like min facebookside (LINK) – sidst men ikke mindst skal I skrive i kommentarfeltet at I deltager.

Man kan designe kalenderen med personlige billeder, inspirationsbilleder eller noget helt tredje, herudover kan man få indskrevet fødselsdage, årsdage osv. Måneden kalenderen skal starte i, er ligeledes op til jer. Har I nogle idéer til fine forsider eller andet? Del dem gerne i kommentarfeltet og må altså også lige høre om nogle af jer er igang med at tage kørekort? Ha’ en skøn aften <3

Hi lovelies! Oh it is SO cold outside today – I am freezing all the time! Maybee I have to start wearing my winter jacket? I love the cosy time in the winter, but to be outside in the dark and cold weather is not a thing I prefer, buuuuuuuuut today I begin my driving license which I am so excited about – cannot wait to cruise around everywhere I want. 

Enough about me, now I will tell you about my brand new calendar from Personlig Almanak On this page you can design your very own calendar with personal pictures or maybe some inspirational pictures – you do also have the opportunity to get important birthdays dates plus anniversary and so on inscribed in your calendar. I love this idea, and I already love my new calendar – get your own here.  Have a lovely evening <3
Untitled-1

15 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

SONY Xperia og Emma Jorn, SKYBRUD