Daring but sophisticated - Bubbleroom X Asos

My tan-secret ∙ Stay tanned all year

PicMonkey CollageCLICK TO SHOP:
Skærmbillede 2015-04-18 kl. 14.31.44
Hello ladies <3 Her til aften, vil jeg afsløre en lille hemmlighed mig jer. Flere af jer, har spurgt hvordan jeg holder min farve vedlige, særligt i vintermånederne. Det forstår jeg egentlig også godt, for vil ønsker ikke en lækker tan året rundt? I do! Nu har jeg som I nok ved, lige været i Abu Dhabi, 1 uges solferie der har givet mig en fin sommerglød, som jeg håber vejret snart tillader jeg kan flashe lidt mere.

Når jeg ikke har været på ferie, eller som nu, at farven så småt er på vej væk igen, plejer jeg at bruge selvbruner. Jeg har prøvet mange, mange forskellige mærker, typer mv. Der har både vejret gode og dårlige oplevelser – og dårlige skal man altså helst undgå, dog får jeg altid et par sjove stunder, hvis jeg har lavet en rigtig kikser – lidt komisk er det jo! :-)

Jeg har heldigvis fundet én, som jeg er helt vild med. Det var faktisk min skønne veninde, Susanne, der anbefalede mig den. Den er fra St. Moriz og kan bl.a. købes i Matas til 79 kr. mener jeg. HELT vildt billigt, hvis man sammenligner med så mange andre. Fordelene vil denne, der gør den til min favorit er:

– Den er ikke lugtfri, men har en ren og egentlig meget god duft.
– Den virker med det samme, dog ses det endelig resultat først nogle timer senere – men hvis man som mig, er typen der ikke altid er god til at planlægge at få selvbruneren før store begivenheder. Er man ligeledes bare en spontan person, der tit finder ud af hvad de skal på dagen, kan denne virkelig anbefales, man skal blot bruge 15-20 min – så har man fin kulør (undgå dog hvide stole og sofaer de første timer efter;-))

Som sagt kan I købe den i Matas eller finde den online her, hvor der bl.a. er et godt pakketilbud, jeg selv har købt. Vi skrives ved – ha’ en dejlig aften <3

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Daring but sophisticated - Bubbleroom X Asos