THE ZONE

MY STYLING-PRODUCTS ∙ MARIA NILA

P1010094 P1010098 P1010100 P1010101 P1010112
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-08-05 kl. 21.04.32Skærmbillede 2016-08-05 kl. 21.05.11Skærmbillede 2016-08-05 kl. 21.05.39Skærmbillede 2016-08-05 kl. 21.06.27Skærmbillede 2016-08-05 kl. 21.08.38Skærmbillede 2016-08-05 kl. 21.09.05Skærmbillede 2016-08-05 kl. 21.09.32Skærmbillede 2016-08-05 kl. 21.10.10
Hej piger! Idag har jeg pakket alle de ordrer der er blevet lavet igennem min salgsside, været på posthuset med 2 sække (og ja!) der var nogle af posthusets kunder, der så lidt opgivende ud, da jeg hev alle de pakker op – haha! Sådan er det, jeg forsøger ellers at komme på de mindst travle tidspunkter, idag ramte jeg nok bare ikke helt plet :-) Om ikke andet, er jeg SÅ glad for at I gør så meget nytte af siden, det er dejligt at få solgt ud og rart at vide, at I kan bruge nogle af de ting jeg ikke selv bruger nok.

Nu til noget helt andet. Jeg vil nemlig fortælle jer lidt om mine nuværende favorit-produkter til pleje og styling af mit hår, nemlig Maria Nila’s lækre og SÅ velduftende produkter. Det kan være lidt af en vildmark, når det kommer til hårpleje, stylingsprodukter og de MANGE forskellige mærker der er på markedet idag – synes I ikke? Jeg har efterhånden prøvet en hel del forskellige mærker og produkter for den sags skyld, og ét af de brands, der har fungeret bedst for mig, har været Maria Nilas lækre hårserie.

Der er som sagt mange forskellige serier, hvilket gør det muligt at finde en serie, der passer helt perfekt til sit hår. Jeg har efter min mange hårfarvninger, valgt at bruge deres serie, True SoftDenne serie er gør håret, SILKEBLØDT og beskytter hårfarven. Den er lavet med arganolie og er fantastisk til stort hår, såvel som skadet hår. Herudover kan deres Structure Repair serie også være god, da den hjælper håret med at genopbygge sig selv, samtidig med at den beskytter hårfarven. Der er flere muligheder, også en helt serie, Silver, som jeg selv har været ret begejstret for. Denne giver glans og dæmper gule toner – og så findes den i både shampoo, balsam og hårkur – så lækkert altså!

Afsluttende har Maria Nila’s styleling- og finishprodukter, virkelig overrasket mig! Det er ligesom deres hårprodukter, farvebevarende, sulfat- og parabenefri og så er produkterne 100% klimakompenseret emballager. Som I kan se på billederne, har jeg brugt både Volumen spray, styling spray og styling mousse. Hver især, kan de noget særligt og tro mig, de er SÅ lækre og holder så godt. Herudover har Finish Sprayværet en af mine favoritter – den giver et let hold, der ikke er for meget, men giver håret flot struktur og bare er så velduftende og skøn.

Jeg kan ikke andet end at anbefale jer, at prøve nogle af Maria Nila’s produkter, I vil kun blive positivt overrasket. Trust me and my hair!
Kisses

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE ZONE