TANNED

MY SOCKS

img_0184 img_0178
CLICK TO SHOP
skaermbillede-2017-05-15-kl-10-31-07 skaermbillede-2017-05-15-kl-10-30-46 skaermbillede-2017-05-15-kl-10-30-24
Godmorgen piger! Jeg er stadig lidt udmattet, efter en hård dag på loppemarkedet igår, hihi ;-) Det tager altid en del mere energi at skulle være ‘på’ en hel dag, på et loppemarked – og så selvfølgelig håndteringen af alt tøjet, men trods alt, gik det faktisk rigtig godt og jeg var så heldig, at have min søde mor med til at hjælpe. Jeg fik solgt en masse ud, hvilket jo altid er dejligt. Idag skal det dog handle om noget helt andet, nemlig sokker, hvilket jeg aldrig før har delt min erfaringer eller meninger om, her på bloggen.

Jeg har været så heldig, at kunne indgå i et samarbejde med iZ Sock, der producerer nogle af de lækreste sokker, samt af den bedste kvalitet, jeg har prøvet. Mit førstehåndsindtryk, var jo egentlig meget ordinært og strømperne skiller sig egentlig ikke så meget ud, sammenlignet med andre. Dog ændrede dette syn sig, da jeg fik dem lidt tættere på, samt mærkede forskellen fra disse og mine almindelige (og gamle sokker;-))

Det der nemlig gør iZ Sock’ sokker, ret unikke, er deres vildt lækre kvalitet og komfort. Jeg har testet deres bambusstrømper samt almindelige bomuldssokker og må altså indrømme, at jeg er blevet lidt afhængig af bambusstrømperne. Grunde til dette, er fordi de er så silkebløde og lækre at have på. De er lavet bl.a. af bambusfibre, der gør dem nærmest silkeagtige, hvilket jo ikke er en hel dårlig følelse på fødderne. Jeg synes derfor, at I altså lige måtte høre om dem og se hvordan de så ud. Selv vidste jeg ikke engang, at bambusstrømper fandtes ;-)

En anden lille fact om strømperne, jeg fik oplyst, er at bambusfibre, kan optage 50% mere fugt end bomuldsfibre, og så er de tilmed antibakterielle – der altså sikrer, at du ikke så let få sure tæer i dine sko. Ankelstrømper i bambus er den perfekte sommerstrømper.

Har I nogle præferencer til sokker? Favoritter, hadesokker eller andre meninger? Lad mig endelig høre <3

indlæg skrevet i samarbejde med iZ Socks

pictures by Anders Aqqalu Andersen

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TANNED