AUTUMN AT NELLY

MY SKIN

picmonkey-image
Godmorgen ladies. Jeg er tidligt oppe idag, da jeg endnu engang, skal forbi sødeste Maj hos The Beauty Lounge og forsætte mit behandlingsforløb, som I kan læse mere om lige her. Min hud bliver pænere og pænere og eftersom Maj og jeg, hurtigt klarede de små-problematikker jeg havde med min hud, som nogle urenhed i ny og næ, arbejde vi videre på at forebygge mod urenheder og forfine huden ift. ar og andre skader der måtte være.

Det er vildt sådan en stor forskel jeg kan se gang for gang, det er én ting jeg virkelig aldrig vil nedprioritere igen, når jeg kan se, hvilken markant forskel det gør. Jeg er udover det, inde i en periode, hvor jeg nærmest ikke bruger makeup, hverken pudder eller mascara – vipperne skal jeg nok også lave en opdatering på, her en af de kommende dage. Men dét at huden er så fin, at jeg føler mig tilpas uden makeup og at den blot bliver pænere og pænere, er virkelig noget jeg er glad over. <3 pHformula er som sagt det hudplejemærke jeg bruger og jeg er slet ikke i tvivl om, at det lige pt. er det helt rigtige mærke, da ens daglige hudplejerutine, jo er en stor del af det at holde huden fin og ren – også selv om man jævnlige kommer til ansigtsbehandlinger eller andet.

I kan finde hele min hudplejerutine lige her, dog er der blevet tilføjet et ekstra produkt, jeg har brugt igennem de sidste par uger. Det er et produkt fra pHformulas ABC linje, der hver især indeholder 3 vitaminer, som er essentielle for huden. Det er høj koncentreret med 24-timers fugtbevarende komplekser. Jeg har brugt A, der hjælper med at mindske forekomster af fine linjer og mærker, eftersom det er en meget aktiv creme, kan man nøjes med at bruge den efter behov, og den derved meget drøj i brug.

Har I erfaringer med pHformula’s produkter? Eller nogle andre gode hudpleje tips, til at holde huden ren og sund?

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

AUTUMN AT NELLY