MORNING MADRID

MY SISTERS HOME

p1120168 p1120171 p1120230 p1120174 p1120182 p1120189 p1120192 p1120193 p1120201 p1120205 p1120210 p1120213
Hej piger! C og jeg ligger nu og får slappet af i sengen, efter en masse timer i Madrids smukke gader – det udmatter én, med alle de nye indtryk. Vi har nået helt vildt meget idag og så har vejret bare været fantastisk! Vi har nydt den lune sol og jeg har fået drukket en masse is-latte. Vi nyder det i fulde drag og her er så dejligt! Til frokost idag, fandt vi det lækreste taco-sted, som jeg nok skal fortælle jer meget mere om senere. Nu skal det handle om noget helt andet, end min weekend-trip til Madrid. Jeg tænkte nemlig, at I skulle se min søsters nye hjem, som hun endnu ikke er faldet helt på plads i – men som er blevet så fint indtil nu.

Hun flyttede som I måske ved, ud af vores fælleslejlighed for et stykke tid siden, hun er så glad for sit nye hjem og jeg beundrer det også rigtig meget! Det er så dejligt at komme på besøg hos hinanden og hygge, jeg var forbi hendes her igår, så det er der billederne er fra. Der mangler lidt på væggene mener hun selv, jeg synes dog stadig det er så hyggeligt! Hvad synes I om hendes fine crib? Skriv endelig hvis I har spørgsmål til noget, så skal jeg nok høre hende ad <3 Jeg glæder mig iøvrigt så meget til at flytte ind i min nye lejlighed, som I også kommer til at høre meget mere om snart. Nu vil vi få en lur og så skrives vi ved snart igen, husk og følg med på min SnapChat: caromaburger og Instagram: @carolinemarbuger, for at holde Jer opdateret <3 God weekend, kys!

14 kommentarer

 • Frederikke

  Hvor er den fine kurvereol fra på køkkenbordet? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hvor er det meget fine spisebord fra? 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Sikke et smukt hjem din søster har 😘Jeg vil høre om du kan fortælle hvor de fine krukker til kaffekapslerne er købt henne og hvad mærke det er.Tak for en meget inspirerende blog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Hej Henriette. Tusind tak 🌸 de er faktisk bare købt i IKEA til ingen penge. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natascha

  Hej Emilie.
  Super skønt hjem du har Emilie. Rigtig dejlig lyst og rummeligt. Dejligt der ikke er meget nips, som mange har i dag. Jeg vil dog også sige hvis der endelig manglede noget så ja, lidt flere plakater på væggene eller hylder, men uden det bliver for meget og så mangler der lidt blomster :)
  Også fint med de store grønne planter.
  I alt i alt. flot og hyggeligt hjem. :) I har begge to en god smag for indretning og er gode til at sætte det sammen.
  Får du evt. ikke snart en blog med boligindretning Emilie?, du er super god til det ligesom Caroline :)
  Jeg vil gerne have meget mere inspiration fra dig af også.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Emilie

   Tusind tak for de fine ord 🌸 jeg giver dig helt ret i, at der mangler lidt til væggene, men det gælder for mig bare lige om at finde det helt rigtige :-)
   Og jeg skal ikke have nogen blog desværre, men du er altid velkommen til at følge med på min Instagram @emiliemarburger – rigtig dejlig weekend til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Hvor er bordet hvor lampen og lysestagerne står på? Så flot!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lizette

  Hej. Super lækker stil. Im in love! Hvor er det spejlbord fra??? Det er så fint, altså…..
  MVH Lizette-matricha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Hej? Hvor er den kurv hvor der står krydderier i fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

MORNING MADRID