Busy bee; looking forward to a lazy weekend

My secret, long lashes

PB170183 PB170113 kopi
God aften piger <3 Så har jeg fået styr på et link, til de af jer, der ikke noget af se mig hos Tv2 Lorry idag – så kan I se det online lige her. Tusind tak for al jeres opbakning og søde kommentar det seneste stykke tid, både på Instagram og her på bloggen – jeg har helt glemt at takke jer, hvilket I virkelig fortjener. Det betyder alverdens for mig, at I følger med og kommenterer og ytrer jeres meninger <3 Tænkte egentlig også, at jeg lige ville dele denne søde, søde kommentar, Christina Nielsen har indsendt: ‘Elsker det outfit og er fuldstændig forelsket i blusen <3
Må også lige sige at jeg syntes det er lækkert, at du det seneste stykke tid, har lavet så mange indlæg som du har, ros til dig søde:) Altid dejligt at åbne bloggen og se nye indlæg fra dig, du er simpelthen så sød og inspirerende <3′

– Kan ikke takke nok den en ros som denne, det kan redde enhver dårlig dag! Tusind tak <3

Nu til noget helt, nemlig mine vipper, som flere af jer har spurgt ind til. Som de fleste af jer ved, laver smukke og dytige Nicole fra Adore By Nicole mine vipper. Jeg har rost Nicole mange gange før og kan i realiteten blive ved, i og med at hun er den dygtigste vippeteknikker jeg nogensinde har prøvet. Mine vipper har det fantastisk og de er altid lange og fine – hvad mere kan man forlange. Jeg er mildest talt blevet afhængig af eyelash extensions, fordi det ser så naturligt ud samtidig med at vipperne er lange og kan tilpasses til en selv. Står I og vil prøve eyelash extensions af her til jule- og nytårsarrangementerne, så kan jeg anbefale jer Adore by Nicole – I kan booke tid online lige her.

I am litterelly addicted to eyelash-extensions and every third or fourth week I get my lashes done by talented Adore By Nicole. It is amazing to wake up with long lashes and to save the time in the morning and evening, it takes to put on mascara and to remove it. I am in love with these lashes! What to you think about eyelash extensions?
Untitled-1

6 kommentarer

 • Amalie

  Hej Caroline :)
  Hvor er din bluse fra som du har på i Lorry?
  Godt interview!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Nielsen

  Hej søde Caroline, sikke et fint interview, du er bare så sød og naturlig at høre og se på, man kan jo ikke andet end at holde af dig:)
  Jeg er glad for at du kunne bruge min kommentar, havde jeg vidst den ville blive “gen postet” havde jeg måske lige overvejet en ekstra gang hvordan jeg formulerede mig;) men pyt nu med det, er bare glad for at det gjorde dig glad:) Jeg har lagt mærke til et par af de negative kommentarer der i ny og næ kommer på bloggen, og jeg må bare sige at du for alt i verden ikke må tage dem til dig, den eneste grund til folk skriver de barnlige ting, er jo med garanti fordi de er jaloux enten på dit skønne udseende eller din succes og lad aldrig sådanne mennesker pille dig ned:) Hehe så kom der lige et par vise ord med på vejen, sidder og får lyst til at skrive en roman lige nu, men jeg bliver bare så ked af, at folk kan opføre sig på den måde og prøve at nedgøre andre for at få det bedre med dem selv:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Christina,

   Tusind, tusind tak <3 Er så glad for at du kan lide mit interview – det betyder rigtig meget for mig!

   Hihi, det var den sødeste kommentar længe og du skal vide, at jeg virkelig værdsætter når du og mine andre læsere kommenterer mine indlæg, med nyttig feedback og ros – det kan jeg ikke takke nok for.

   Tusind tak for dine råd, det kan være svært at ingorere alle negative kommentarer, selvom det er noget jeg er blevet meget bedre til med tiden.

   Tusind tak for dine ord – jeg føler mig beriget og heldig med en læser som dig!

   Du må have en fantastisk weekend <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vanessa

  Hvad hedder du på insta?

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Busy bee; looking forward to a lazy weekend