I SAID IT

MY SAVED ASOS ITEMS

picmonkey-collage
Jumpsuit HERE / Black bra HERE / Printet bikini HERE 
picmonkey-collage2
Bikini HERE / Sweatshirt HERE / White top HERE
picmonkey-collage4
Graphic printet dress HERE / Grey sweatshirt HERE / Blue short dress HEREpicmonkey-collage6
Beige coat HERE / Black sweatset HERE / Flower skirt HERE
______________________________
Godaften <3 Jeg er stadig hjemme hos mine forældre, hvor jeg har hygget meget af dagen med dem og min søster – en rigtig dejlig dag, hvor jeg har nået en masse, fået styr på ugens blogindlæg, arbejde og fået slappet af. Jeg tænkte dog, at I lige skulle se mine Saved Items hos ASOS, som jeg løbende opdaterer. Jeg synes den feature er genial! Jeg elsker, at gemme alle de ting, jeg er vild med, til jeg en dag har sparet op eller tænker det er tid til lidt shopping – i stedet for at have 1000 faner åbne i sin browser. Lige nu, finder i disse ting – jeg har også en fornemmelse af, at jeg får genovervejet de ting jeg køber mere, jeg lader dem nemlig altid være i en uges tid eller mere, før jeg beslutter om, det er noget jeg virkelig gerne vil have – ligesom man kan sammenligne, sine ønsker. Det er jo så smart!

Måden I gemmer Jeres ønsker på, er ved at klikke på det lille hjerte, der dukker op, i højre hjørne af billeder hos ASOS‘ webside, så bliver de lagt i Jeres Saved Items, som holder i 70-80 dage mener jeg – så hvis de forsvinder, har de ikke været vigtige nok, hehe :-) Tilføjer I ting til jeres ønsker, når webshoppen tilbyder det? Kys og god aften <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

I SAID IT