FOR YOUR JEWELLRY

MY SALE WANTIES

Skærmbillede 2016-07-06 kl. 10.19.36
Godmorgen søde piger! Nu hvor regnvejret alligevel fortsætter og forsætter, tænkte jeg, at mine udsalgsfavoritter, som iøvrigt kan shoppes online, ville være en alletiders idé! Synes I ikke? Jeg har fundet de items, der står øverst på min liste og nogle af dem, som jeg endda allerede har klikket hjem. Malene Birger har på både Boozt og deres egne webshop, en masse fine items, sat ned med hele 40 til 50%.

Udover dette har Nelly et hav af nedsatte kjoler, der starter fra 79 kroner, dog er min yndlingskjole fra Nelly, desværre ikke sat ned, men synes ikke I skulle snydes, ligsom jeg også bare MÅTTE vise jer min yndlings denimjakke fra Raiine – pyha, den kunne jeg godt tænke mig. Den sorte top, med blondebryst fra Malene Birger og den mønstrede bluse fra Mango har jeg allerede klikket hjem og begge items kommer på bloggen en af de kommende dage, stay tuned!

THE ITEMS
Black top with lacefront: Malene Birger 
Shirt with flowerpattern: Mango
Dark denimjacket: Raiine
Simple black dress: Nelly
Heels: Malene Birger
Haremspants: Malene Birger
Black shirt: Malene Birger

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

FOR YOUR JEWELLRY