THE BLACK BIRD AND STUDDED BOOTS

MY OWN LITTLE MIX

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

picmonkey-collage1 picmonkey-image
Sweatshirt: ASOS 280 kr. ・ Jeans: ASOS 400 kr. ・ Scarf: ASOS 280 kr. ・ Fragance sticks: Magasin 199 kr.


Hej piger! Idag har jeg samlet lidt af mine seneste køb til jer, som jeg tænkte jeg kunne vise i ét samlet indlæg. Jeg har nemlig bestilt det fineste og lækreste tørklæde hjem fra ASOS, som jeg allerede nu elsker! Jeg har manglet et tørklæde som ikke var mønstret eller nogen særlig farve, som jeg skulle tilpasse mit outfit til. Dette er gråt og passer til alt, samtidig med at det er blødt og dejligt at have på. Udover tørklædet, bestilte jeg også 2 ting hjem til C, fordi jeg indimellem er i gavehumør – hihi <3 Det var en rigtig cool sweatshirt og et par jeans, begge i grå og sikkert rigtig fint sammen. Jeg kan godt lide at komme med indputs til hans tøj, haha, selvom han måske ikke altid elsker det – men disse ting, er jeg sikker på, falder i hans smag.

Afsluttende, ville jeg lige tippe jer om Magasins nye duftpinde, der virkelig er lækre!!! Jeg faldt over dem forleden og jeg må afsted og købe nogle flere. De dufter simpelhen himmelsk, er så flotte at have sående fremme og er endda ikke så dyre igen, sammenlignet med andre. De ligger til 199 kr og fås i flere varianter – jeg valgte cosy days, da den er mild, ren og frisk – men de andre er også så lækre! Vi skrives senere piger <3

sponsoreret af ASOS

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE BLACK BIRD AND STUDDED BOOTS