MY OUTFIT OF THE DAY – PEACH JEANS AND A UNIQUE WHITE SHIRT

Hej søde piger. Så er jeg lige kommet hjem fra arbejde, og det først jeg gjorde da jeg kom hjem var at tage nogle outfitbilleder, fordi jeg havde lidt dårlig samvittighed over ikke at have lavet nogle outfitbilleder i lidt tid. Imorgen smutter jeg også på arbejde, men har allerede lavet et indlæg klart, også regner jeg også med nogle outfitbilleder fra imorgen af.
Idag har jeg mine koralfarvet jeans på fra Buch Copenhagen, som koster 549,- men der er et køtilbud hos Buch Copenhagen på Østerbro, da de starter udsalg mandag, og sælger dem for 129,- mener jeg. Til dem har jeg mine nye og meget fine bluse på også fra Buch Copenhagen, som har nogle fede og unikke deltaljer – da vejret har været lækkert idag, havde jeg mine havainas klipklappere på til. Skriver senere – Kys!

17 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SNEAK PEAK