SLIP DRESS

MY OLYMPUS MOMENTS

Reklame for Olympus


Hej piger. Som I måske husker fra dette indlæg, hvor jeg introducerede jer til mit nye Olympus Pen 9 kamera, så er mine billeder og redigeringen af dem, det jeg får flest spørgsmål angående. Jeg er som sagt så glad for, at jeg kan optimere kvaliteten på de billeder, jeg bruger på mine sociale medier. Dét at jeg nemt, kan tage mit Olympus over skulderen, uden at skulle slæbe rundt på en stor kamera-taske og tilhørende linser. Det er virkelig en bonus, at det er let at have med at gøre og samtidig med dette, har et så pænt design, at jeg elsker at have det hængende om mig – særligt nu hvor der følger den fineste lædertaske med, der rummer alt fra oplader, ekstra linse og kameraet selvfølgelig. Særligt i min hverdag, hvor jeg tager mange billeder, er det en stor hjælp, at kunne mindeværdige alt fra outfitbilleder til solnedgangen – og så i bedst mulige kvalitet.

Når jeg tager billeder med mit kamera, har jeg haft så meget glæde, af dets mange funktioner. Èn af dem, er den vendbar skærm, der gør det muligt, at tage selfies ligesom man kan på sin iPhone – er det ikke smart? Jeg har virkelig talt med mange af mine veninder, både de der driver blogs og dem som blot interesserer sig for fotografering og vi er alle lige begejstret. Jeg kommer til at fortælle og dele mange flere af mine yndlings funktioner, så dem kan I se frem til mange flere af.

Nu til redigeringen, som er en lige så stor del af billedet, som kvaliteten er. Jeg bruger primært app’en Afterlight, til at redigere mine billeder til Instagram og indimellem Lightroom. Jeg synes det vildt, hvad et filter kan gøre ved et billede og hvordan det kan ændre dets udtryk fuldstændigt, derfor nyder jeg, at eksperimentere med dette. Ift hvilket filter jeg bruger, varierer dette nærmest fra billede til billede, da alle de billeder jeg tager, er taget i forskelligt lys og baggrund og derfor kræver hver deres unikke redigering.

Når jeg er på farten, bruger jeg altid kameraets wireless connection funktion, der gør at jeg kan overføre billeder direkte fra kameraet til min mobil. Det er virkelig nemt og gør det så enkelt, at få delt de billeder jeg tager, lige så hurtigt, som hvis jeg havde taget dem med min mobil.

I kan læse meget mere om mit Olympus kamera lige her, finde mit kamera online her og det fine tilbehør, jeg har til mit lige her. I kan både finde en kamerahalskæde i læder og i et kæde-design.

Husk at I kan spare 20% på original prisen på mit kamera og udstyr, som I kan se og læse mere om her, ved at bruge rabatkoden: FASHIONBYCAROLINE. Det er som sagt på mit kamera E-PL9, 45 mm portræt-linse og det fine og fashionable tilbehør.

Jeg håber at I kunne bruge lidt fotograferings- og redigeringstips, spørg endelig hvis I skulle have spørgsmål.

Koden gælder t.o.m. 9/9-18

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SLIP DRESS