Watch me ∙ summer wants

My night and & new taupe top

DSC_7438 PicMonkey Collage1
Taupe top here ∙ Printet skirt sold out

Hej piger <3 Åh hvor har jeg haft en urolig nat, efter lille Storm blev væk. Vi fik besked ved omkring 20-21-tiden, at en dreng fra vores nærområde var forsvundet – så forfærdeligt jo! Jeg kan slet ikke have sådan noget, så både min mor, far og jeg tog ud og kiggede efter ham, med en masse andre frivillige. Det var meget rørende at se hvor mange der deltog, det giver mig sådan en tryghed at vi hjælper hinanden når vi virkelig er i nød – og jeg kan slet ikke forestille mig hvilket mareridt Storms forældre gennemgik igår.

Især min mor var meget påvirket af situationen da hun på en helt anden hvis, ligesom andre mødre, kan identificere sig med hans mor og de følelser det måtte medfører. Vi ledte i nogle timer, både i bil og på gåben, hvorefter politiet meddelte at der nærmest var for mange ude og at man skulle passe på ikke at slette spor efter den lille fyr. Heldigvis fandt de Storm senere på natten og hvor er det fantastisk – tænk hvor berørt man bliver af det, fantastisk system at Danmark på så kort tid, kan formå at have politiberedskab, helikopter og hundepatrulje ude – det er fantastisk og vi havde aldrig fundet ham, uden den hjælp.

Nu kan vi alle have ro i maven igen, så derfor ville jeg vise jer min nye fine sommertop. Den er meget enkel og jeg har brugt den disse foregående varme sommerdage, på billederne med min printede nederdel fra Maché der er super flot i farven, til netop toppens taupe nuance. Det er en no-bra-top, grundet den åbne ryg, så anskaf jer en strapless bra, hvis I køber den fine top. Jeg vil smutte igen, hold øje med bloggen senere.
Love Caroline

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Watch me ∙ summer wants