NYT INTERIØR?

MY NEXT ASOS ORDER

picmonkey-image6picmonkey-collage23picmonkey-collagepicmonkey-collage
1
. Flower dress HERE / 2. White denim jacket HERE / 3. Red bardot dress HERE /4. Printed leatherjacket HERE / 5. Blue simple shirt HERE / 6. Silky dress HERE / 7. Printed sweatset HERE / 8. White tee HERE / 9. Denim skirt HERE / 10. Simple blue shirt HERE /
__________________________________________
Hej piger <3 Jeg tænkte, at det var tid til lidt forårs- og sommerfornemmelser og til et lille preview, af hvad der gemmer sig i min ASOS wishlist og forhåbentligt, min næste ASOS ordre, som jeg tænker jeg bliver nødt til at få bestilt, inden længe. Jeg ved, at I ser meget til ASOS her på bloggen, og I må altså sige til, hvis I synes det bliver for meget, men ej hvor kan jeg bare ikke få nok. Sortimentet er så bredt, der er alle de mærker, vi ikke kan købe på de danske webshops eller i butikkerne for den sags skyld, ud over det, synes jeg bare der er så mange cool og unikke items, samtidig med at sortimentet bliver fornyet jævnligt.
Jeg har fundet nogle af mine weekly-favorites frem og kan ikke helt beslutte mig for, hvilken af tingene, jeg skal klikke hjem. Jeg er såå hooked, på den blomsterprintet skindjakke, jeg bare synes er så flot! Dog er den også lidt pebret i prisen, hvilket selvfølgelig hænger sammen med produktet, selv synes jeg til gengæld, at jeg står og mangler en skindjakke ;-) Haha! Der er altid en undskyldning for at shoppe, ikke sandt? Hvilke er Jeres favoritter? Let me know – vi skrives.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

NYT INTERIØR?