THE DIFFERENCE

MY NEW YEARS EVE

picmonkey-collage3
My black New Years Eve Dress from Missguided HERE


Hej piger! Jeg håber I alle havde en fantastisk aften igår, med dem I elsker <3 Min nytårsaften var ikke rigtig planlagt igår, da jeg havde arbejdet meget op til, var så udmattet og gennemtræt. Jeg blev om eftermiddagen ret dårlig, og kunne ingenting overskue, andet end at få spise lidt god nytårsmad og slappe af. Det gjorde jeg så, sammen med mine forældre, der nød aftenen hjemme med hundene. Jeg fik det heldigvis bedre i løbet af aftenen og pludselig tænkte jeg, at jeg altså måtte ud og fejre det nytår dér bare en smule, selvom jeg også sagtnes kunne have sovet mig ind i det nye år. Hihi, den gik dog ikke og jeg tog til min skønne veninde Maria, der holte nytår i hendes fine lejlighed. Her var jeg præcis et kvarter inden klokken slog 00.00, så jeg nåede det!!

Herefter hyggede vi bare med drinks og så blev aftenen selvfølgelig fuldendt, da C kom hjem til os og fejrede det sidste af nytåret med os. Selvom jeg ikke havde forventet det helt store af den aften, så endte den præcis som jeg kunne ønske mig og med de personer jeg kunne ønske mig den med. Jeg har fået sovet længe, spist kebab og puttet i sengen hele dagen med C – jeg kunne ikke bede om mere og jeg er så lykkelig og klar til et nyt og spændende år! Jeg tror året kommer til at byde på SÅ mange spændende ting og jeg glæder mig sådan til at opleve det.

Jeg tænkte, at det kunne være sjovt, med et indlæg eller video omkring mine nytårsfortsæt? Og måske hvad 2016 har budt på? Sig til, hvis det kunne være sjovt at læse om <3 <3 Jeg ville egentlig også takke alle jer, for at følge med her på bloggen, være min daglige inspiration og give mig mulighed og lyst til, at have mit eget online univers jeg kan dele med jer, her på bloggen. Det betyder så meget og ambitionerne for bloggens år 2017, er ikke lave – jeg glæder mig vildt meget til at dele det med jer! Må I alle have et lykkebringende og fantastisk år 2017 <3

6 kommentarer

 • Johanne

  Dejligt at høre, at du kom godt ind i det nye år! Jeg vil meget gerne høre mere om dine nytårsfortsæt og dine mål for bloggen! :)

  Jeg glæder mig rigtig meget til at følge med og se din blogs udvikling. Jeg har læst din blog stort set siden du startede og jeg har altid fundet meget inspiration i dit univers <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Johanne <3 Ih hvor godt, jeg får lavet sådan en video eller indlæg så – det er en så god idé!

   Er så glad for at du har læst med så længe, det betyder alverdens – tusind tak <3 <3 KNUS!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Hvor er din smukke kjole fra på billedet længst til højre? Med de fine blonder

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det er faktisk et billede jeg har fundet fra Tumblr – gad selv såå godt vide hvor den var fra, hihi :)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Hej Caroline
  Du lavede for noget tid siden en konkurrence med nogle kopper og en bakke og lidt nips man kunne vinde i forbindelse med 4. advent. Et vinderen af den konkurrence fundet, synes ikke at jeg har set noget om det? :)
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THE DIFFERENCE