MY NEW MULBERRY – METALLIC SNAKE LOOK

Hej søde piger. Grunden til at jeg ikke fik udgivet mit indlæg tideligere skyldes at iPhoto på min computer gik i stykker. Min far er ved og ordne det nu, men pyha – det var lige før jeg mistede ALLE mine billedet, selv dem fra Cypern jeg lige har taget – det er også grunden til at i må nøjes med en collage. Men altså … Som nogle af jer måske har set, på min facebook side, har jeg købt mig en ny clutch vil jeg kalde den. Da det både er en form for taske og pung.

Og den er fra Mulberry! Jeg købte den igår i Idé Nyt, og jeg har allerede idag taget den i brug. Jeg har altid ønsket mig en Mulberry, enten taske eller pung. Dog er jeg mest til de lyse, metallic og lyserøde farver de laver, og dem er der desværre ikke særlig mange af. Men igår da jeg var i Hillerød med mine forældre, faldt jeg altså over denne fine sag. Jeg er vild med slangeskinds looket og de små sølv detaljer.

Udover det, så læg lige mærke til de fine hanke, som egentlig minder lidt om nogle af de små tasker fra Chanel. Alt i alt, er jeg sikker på jeg vil have den mange år frem, og sådan en bliver bare federe med tiden! Jo mere slidt den bliver, desto mere rå vil den se ud – og det lækkert, når pungen er så feminin og ren i designet af sig selv. Hvad synes i om den piger, er den ikke fin? 1000 kys og knus og iih hvor er jeg glad, for min nye baby <3

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.