SOME OTHER ABELSTEDT FAVORITES

MY NEW FAVORITE UNDERWEAR

IMG_7338 IMG_7339 IMG_7340 IMG_7341 IMG_7342 IMG_7343 IMG_7346 IMG_7347
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-08-09 kl. 16.13.03Skærmbillede 2016-08-09 kl. 16.13.40Skærmbillede 2016-08-09 kl. 16.14.27
Hej piger! Det er faktisk efterhånden et stykke tid siden, jeg har købt et nyt sæt undertøj – I husker vel min addiction forrige år? Åh gud hvor købte jeg meget, både undertøj såvel som badetøj. Jeg synes dog ikke der har været såå meget pænt igen, som har faldet lige i min smag, men da jeg var i Magasin forleden, faldt jeg over det smukke Calvin Klein sæt I kan se på billederne ovenover, samt en smuk blondebh af Magasins eget mærke – I en mørk flaskegrøn ;-)

Ih hvor er begge dele dog bare fint! Calvins undertøj er nærmest det eneste jeg ejer, ud over Victorias Secret selvfølgelig. Jeg synes bare kvaliteten kan mærke SÅ tydligt og det er langt mere behageligt at have på, end en H&M bh, der til tider kan kløe og kradse lidt synes jeg – samtidig med at de selvfølgelig ikke holder lige så godt – men det sagt, så ejer jeg dog alligevel nogle enkelte bh’er fra H&M, helt foruden er jeg ikke selv.

Om ikke andet, er Calvin-sættet så smukt, elegant, sexet og virkelig behageligt at have på, samtidig med at bh’en giver et pænt løft. Det er jeg bare SÅ glad for. Magasin bh’en er også lige mig, jeg er så glad for sådanne soft-bras, som man nærmest kunne leve i – am I right? De er så lækre at have på og så ser det super fint ud, at have inden under en tank-top eller lignende.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOME OTHER ABELSTEDT FAVORITES