WHITE EBONI LACE

MY NEW FAVORITE DRESS

picmonkey-collage6 picmonkey-collage5 picmonkey-collage4 picmonkey-collage3picmonkey-collage2
Dress from Bubbleroom HERE / Heels from Billi Bi HERE / Bag from Cosy Concept HERE / Earings from Butik Bettina Beltner HERE


Hej piger! Så er weekenden lige om hjørnet, sååå dejligt <3 Jeg skal arbejde imorgen og efterfølgende til min søde veninde, Camilla Rosted’s, fødselsdagsfest, hvilket jeg glæder mig så meget til! Vi skal bare hygge med lækre drinks, gaver og så videre på ARCH hvor vi skal danse heeele natten – det bliver så dejligt. Jeg har idag været hjemme hos mine forældre med C, der stadig er lidt små syg, og så har vi været forbi min søde og dygtige søsters klinik. Jeg har fået en spraytan, som I måske også kan se på billederne. Farven er blevet så fin, så nu er jeg klar til at iføre mig en fin kjole til imorgen.

Idag, har jeg iført mig min nye fine Bubbleroom kjole, som er så fin – det er lidt gået hen og blevet min yndlings. Den er lidt Ganni-a-like og er bare så feminin og enkel. Den ligger til 359 kroner – også en rigtig fin pris, synes I ikke? Find den online her!

indlæg skrevet i samarbejde med Bubbleroom

2 kommentarer

 • Jill

  Ja, hvis du får blærebetændelse igen, så forstår vi det godt, ingen ynk herfra. Bare ben i januarkulde, smart !

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke en positiv tilgang du har til tingene ;) Hvis du vidste nok, om blærebetændelse, ville du vide at det intet med kulde har at gøre:)

   God aften

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WHITE EBONI LACE