INTERIOR & NEW TOP

MY NEW CHANEL SNEAKERS

P8110036 P8110039 P8110047 P81100344 P8110048Hej piger! Nu er jeg ENDELIG ved at være ovenpå efter mit jetlag, vågnede 1 time før jeg skulle op idag, det gav mulighed for lækker morgenmad, ingen stress og en langt bad før skole – hihi, måske det skulle gøres noget oftere? Mens jeg var I L.A modtog jeg mine Chanel sneakers, jeg har glædet mig så meget til at modtage! Har slet ikke kunne vente på at de skulle komme hjem siden jeg bestilte dem hjem – hihi, den følelse kender vi vidst alle.

Jeg har været så glad for mine ældre, så synes det var et godt køb, selvom prisen selvfølgelig er pebret – jeg ved dog de kommer til at være det hele værd. Jeg købte den igennem en personlig shopper, der er bosat i Paris og kan købe mærker som Chanel, Hermés, Valentino osv. hun er super sød og står altid klar til er hjælpe og svare på spørgsmål. Det er min søde veninde Nicole, der anbefalede mig hende, da det giver mulighed for at købe mærkevarer, der ikke kan købes her hjemme, samt limited editions.

Da jeg så hun postede disse sneakers, var jeg ikke et sekund i tvivl og nu er de mine. Jeg elsker dem allerede! Synes looket på disse er råt, ekslusivt og med et touch af efterår, grundet det lidt strikket stof, som jeg er vild med. I kan finde den personlige shopper, via Instagram @shoppersdeluxe – men pas på, det er en farlig profil at følge, it can gets expensiiive! Vi skrives ved snart igen <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

INTERIOR & NEW TOP