SAY IT WITH A LAYER CAMI

MY NELLY WANTIES ∙ HELLO OCTOBER

PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
∙ Hunky Dory blouse ∙ VILA dress ∙ Soaked in Luxery blazer ∙ Vero Moda roll neck ∙

Hej piger <3 Sikke en efterårsdag vi har haft med regn idag, vejret har virkelig skiftet, men jeg synes det er så hyggeligt. Jeg har generelt altid elsket de kolde vinter måneder i Danmark, sommetider i hvertfald ;-) Synes det er hyggeligt at være inde, ordne blog, lektier, se film og hygge under dynen – det er der altså bare noget helt særligt ved, når det er småkoldt og regner udenfor – mhm hvor jeg elsker det! Soo cosy.

Vejret idag er perfekt til onlineshopping, og eftersom jeg har taget turen helt op til mine forældre for at hygge lidt med dem, tænkte jeg at jeg ville finde lidt lækkerier frem til jer. Disse dage har jeg sådan lyst til at iføre mig mørkegrå og brune farver, som lækre strikbluser og skjorter. De ovenstående items er jeg helt forelsket i og jeg vil så gerne eje den smukke, gennemsigtige Hunky Dory tunika – ih hvor er den fin. Alle de fine ting er fra NELLY, as usual har Nelly et umådeligt bredt udvalg af alt. Deres nyeste træningskollektion er også så lækker, den kan I finde lige her. 

Hver uge kører Nelly en række forskellige rabatkoder, og ved at tilmelde jer Nellys nyhedsbrev, bliver I informeret om disse – jeg elsker at modtage nye tilbud og rabatkoder, særligt hvis jeg sidder med tanken om at klikke noget hjem. I kan finde nye tilbud og rabatkoder til Nelly via deres Cuponation-side lige her.
Har I nogle Nelly-wishes lige pt.? Let me know! Vi skrives senere <3
newstamp2

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SAY IT WITH A LAYER CAMI