SOME WAYS

MY MOMS BIRTHDAY

dsc_8903dsc_8905dsc_8897 dsc_8901
vores lille Maggie
Hej piger <3 Havde lige nogle få stemningsbilleder liggende, fra min mors fødselsdag forrige uge, som jeg endnu ikke har vist jer. Det blev desværre ikke så mange, da mit kamera løb tør for strøm, men I skal da alligevel se dem det blev til synes jeg. Vi havde så svært ved at finde en gave til hende, men pludselig, gik det op for os, at disse Hermes sandaler i brune, havde stået højt på hendes ønskeliste. Fordelen ved min mor, er dog at hun sjælendt forkæler sig selv, sammenlignet med hvordan hun forkæler os – så dem købte vi til hende og hun blev så glad <3 Jeg elsker hyggen og samværet ved fødselsdage, det er der altså bare noget over – og nu er det endda snart min tur, hihi ;-) Vi skrives ved <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

SOME WAYS