RED MUSK - Sensuel eau de toilette

My mind didn’t change

DSC_2863 PicMonkey Collage PicMonkey Collage1Godaften <3 En lidt sen opdatering igen idag. Min mor og jeg har bikset med at få ALT vores 2ndhand tøj online på min onlineshop (HER) og min Instagram profil @fashionbycarolinecloset. Vi er ved at være nået til vejens ende og det har været helt vildt hårdt og stressende at skulle koordinere alle de forsendelser, navne, adresse og ikke mindst tøj – det kan være lidt et cirkus. Nu er vi til gengæld mere organiseret og er klar på alle jeres ordre, så shop-amok ladies <3

Her har I dagens outfit; jeg havde min fine nye vest fra Moncler på. Jeg faldt over denne vest i 2nd-hand shoppen, Magnolia, på Købmagergade. Var egentlig inde i butikken, for at kigge på et par bikerboots fra MiuMiu, dog så jeg godt vesten og var egentlig ret lun på den – men den dag gik jeg tomhændet derfra, købte hverken støvler eller vest.

Siden da, har jeg ikke kunne få vesten ud af hovedet, så jeg tog ind til butikken igen i lørdags og prøvede vesten, som bare måte være min. Jeg synes den er SÅ lækker og helt perfekt til sæsonen og vejret lige nu. Den kan bæres til nærmest alt og giver outfittet et mere ekslusivt og sporty look – jeg er vild med det!

På billederne her, kan I også se mine fine nye negle, som dygtige Katja Yoon har kreeret. Det er efterhånden et stykke tid siden, at jeg har fået ordnet mine negle – nu er søde Ditte og jeg endelig gået i krig igen, hvis man kan sige det ;-) Jeg er allerede afhængig igen og der vild med denne nye farve, Katja netop har fået hjem fra CND. Det er en blanding mellem sat lyserød og sart/støvet koral, så lækker og sommerlig!

Mine fine smykker, er nogle jeg har glædet mig til at vise jer. Der er tale om den fine ring, med den flade overflade samt sten og halskæden jeg bærer, som I nok ikke rigtig kan se – det skal I dog nok komme til, en af de kommende dage. Jeg kan afslører af begge dele er fra Boas Copenhagen – så må I holde jer opdateret for mere <3 Sov dejligt!
Love

 

6 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

RED MUSK - Sensuel eau de toilette