HEALTHY BIRTHDAYCAKES - YES PLEASE!

MY MAKEUPVIDEO IS OUT

P1010590 P1010592 P1010593 P1010594
Goooodmorning earlybirds! Jeg håber I har sovet dejligt – jeg har idag virkelig fået sovet ud, og alene det at vågne op til flot solskinsvejr, gør dagen rigtig god altså – elsker al det lækre forårsvejr! Jeg har den seneste uge virkelig haft problemer, med den dumme makeupvideo, kameraet gik ud under optagelserne af én af mine videoer, herefter virkede lyden ikke og så har jeg desværre vendt mit kamera forkert i den endelige video – ja, jeg er vel ikke en youtube-blogger, som I nok kan høre – men jeg har gjort mit bedste, forsøgt at demonstrere det bedst muligt og håber videoen er nyttig, selvom den har været længe undervejs.

Næste video, bliver hudplejevideoen, der inden længe kommer online – jeg vil derfor høre hvis I har noget konstruktivt kritik eller små justeringer, I tænker vil gøre videoen bedre – dem må I derfor meget gerne dele med mig <3 I kan finde makeupvideoen online på Youtube lige her. Go watch it – vi skrives ved senere <3

2 kommentarer

 • Julea

  Synes det er ærgerligt at du “snyder” os med at allerede have puttet foundation på, og så lige putter lidt ekstra på. Det er tydeligt at se at du nærmest intet produkt putter på din børste og at du derfor heller ikke påføre særlig meget foundation på, hverken over hele ansigtet eller ned ad halsen. Du starter videoen med at sige du har påført creme, men du nævner intet med at du allerede har påført foundation på… Vi er ikke så “dumme” at vi ikke kan se det :-)
  Ud over denne video, elsker jeg de ting du poster btw.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Appel

  Hyggelig video! Hvor er alle links til de forskellige ting? Jeg kan ikke rigtig finde det :i

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HEALTHY BIRTHDAYCAKES - YES PLEASE!