A cozy corner - Interior inspiration

My makeup routine; step by step

DSC_5183 DSC_5356 DSC_5364 DSC_5367 DSC_5369 DSC_5377 DSC_5381
PicMonkey Collage
DSC_5397
DSC_5388Godmorgen piger <3 Så har jeg endelig fået taget mig sammen, og nu har I her en makeup-tutorial, step by step. Jeg har fået fat i en masse LÆKRE produkter, som jeg har glædet mig til at vise jer. Makeup er til tider et stort cirkus synes jeg, der er så mange mærker og produkter at tage stilling til og der er ikke andet at gøre, end at prøve sig frem og høre lidt erfaringer. Jeg håber I kan bruge den til noget og I må endelig spørge hvis I er i tvivl om noget <3 

1. Jeg starter med at rense min hud, hver morgen. Det er et must før jeg kan ligge makeup, ellers bliver det bare ikke det samme, ligeledes er huden ikke ren og der samler sig en masse bakterier.

2. Herefter blander jeg sammen med min dagcreme, en smule af glo・minerals liquid foundation, hvis jeg ønsker et meget dækkende look. Her til sommer, er jeg dog blevet rigtig glad for Lancômes Miracle Coushion foundation, der er ny type flydende foundation, som påføres ved en luftig pude.

3. Nu er det concealer tid, jeg har fundet Studio Finish concealer dou, som jeg er vild med. Synes det er fantastisk at have to farver på hånden i én, da de komplimenterer hinanden og til sammen kan danne et fejlfrit look. Den er ligeledes perfekt til vinter/sommerbrug, da den ene tone er en nuance mørkere.

4. Dette step er det samme som altid, jeg er nemlig stadig fuldstændig afhængig af min elskede Tromborg mineralpudder, den er en sikker vinder og ligger sig fejlfrit på huden. Jeg bruger farven favourite året rundt, som passer til de fleste skandinaviske kvinder – så kan man om sommeren skrue lidt op for noget solpudder.

5. Mine øjnebryns rutine, har egentlig heller ikke ændret sig så meget over det seneste stykke tid. Jeg bruger stadig øjenskyggen i farven cement fra Bobbi Brown, som har holdt godt 3 år nu – her kan man snakke om et godt køb! Er stadig forarget over den kan holde SÅ lang tid, men jeg er nu godt tilfreds! Jeg har dog tilføjet endnu et musthave, nemlig min Anastasia Browgel, som lige nu kan købes hos Nelly til sølle 189 kr. De penge er virkelig godt givet ud! Go buy it – I vil ikke fortryde, denne gel sikrer den perfekte form på øjnebrynene hele dagen og giver den tilmed et endnu lækrere look.

6. Jeg er stadig super glad for min Bobbi Brown bronzing powder, som også har holdt overraskende lang tid – Bobbi makes it last forever! Den er super flot og jeg elsker at jeg selv kan tone farven op og ned, alt afhængig af hvad jeg skal og hvilken tid på året det er. Om sommeren får den selvfølgelig lidt ekstra, og så er den bare naturlig og super smuk på.

7. Nu til finish, jeg blev anbefalet Makeup Forevers’ HD pressed powder, jeg er ganske vidst addicted nu og kan se hvis jeg glemmer den en morgen. Det er en pudder der bruges som et sidste touch på makeuppen, her går den ind og blødgør fine linjer og mindsker eventuelle synlige porer. Den kan ligeledes med fordel tages med på farten, da den kan bruges hen ad dagen til at mattere og reducere glans.

8. Afslutningsvis skal læberne ikke glemmes, jeg er blevet SÅ glad for min Shisheido læbestift i farven lacquer rouge. Den er så smuk på og giver mine læber, lige netop den farve jeg allerbedst kan lide. Liplineren har jeg fået anbefalet af min kosmetolog og den er altså også helt fantastisk – farven passer perfekt til mine læber og så er den tilmed billig. Den kan findes i alle Normal butikker og der er kun 2 farver at vælge mellem, rød og denne, mere lyserøde.

Det var sådan set min rutine, step for step. Mine vipper bliver stadig lavet af dygtige Nicole, denne gang har vi prøvet nogle volume-lashes som jeg har været helt vild glad for – de er smukke, holdbare og helt uundværlige som altid. Nu vil jeg smutte i skole, vi møder heldigvis sent idag – dejligt at få sovet længe <3 Vi skrives ved, kys!

10 kommentarer

 • J

  Hvilken farve(r) har du mac concealeren i :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Læbestiften ser virkelig fin ud, men har den ikke et andet navn? :-) Det ligner nemlig at det bare er ‘serien’ der hedder Lacquer Rouge :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den er også SÅ smuk, farven er vidst RS727, det er det eneste andet jeg kan finde i bunden <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Hvilken farve har du Bobbi Brown bronzing powderen i? :-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Sikke et font look, og nogle lækre produkter! Synes du, at mac concealeren har en god dækkeevne? Jeg har nogle røde knopper i panden, som er fint dækket om morgenen når jeg lige har lagt makeuppen, men bare halvvejs igennem dagen er min concealer fuldstændig væk! Kan du anbefale denne? :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tusind tak søde M <3 Jeg synes MAC concealeren har en fantastisk dækkeevne, men jeg har også førhen har gode erfaringer med deres flydende concealer, der er endnu mere dækkende – hvis det er dét du søger, denne concealer bruger jeg mere som toppen af makeuppen, til lige at duppe på eventuelle urenheder samt under øjenene. :-)

   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Caroline<3
  Rigtig godt indlæg, det kunne være virkelig rart hvis du ville lave en video hvor du lagde makeuppen. Det er selvfølgelig bare et forslag, men det kunne virkelig være fedt måske også hvordan du sætter dit flotte hår men godt indlæg ihvertfald
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Anna <3 Dejligt du kunne lide det – dine forslag er super gode, jeg vil tage begge indlæg til overvejelse <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

A cozy corner - Interior inspiration