Her name is Stella.... Stella McCartney

My makeup and skincare

Untitled

Morning girls! Jeg er næsten lige vågnet, og sidder nu i køkkenet sammen med min far, og venter på at min søster kommer her hjem, og vi er faktisk riiimlig sultne og utålmodige nu – hihi! Vi venter på lækkert brød fra Emmerys, ååh hvor vi glæder os! Når, nok om det – jeg må prøve at stille sulten ved at drikke en kop te, og underholde mig selv her på bloggen :-)

Igår fik jeg endelig (og ja, langt om længe) filmet min en video, hvor jeg viser min makeup og hudplejerutiner – som har været længe undervejs, I know! Eftersom jeg ikke er særlig god til at filme med mit kamera, som jeg aldrig har turde kaste mig ud i, endte det med at jeg fik indspillet det hele omkring 5-6 gange. Åh! Den der følelse når man har brug ca 15 min på at indspille og tænker yes man, fææærdig – og man så finder ud af men ikke engang har filmet! Haha – men jeg fik da efter de mange forsøg, endelige filmet det hele rigtigt.

I må endelig spørge hvis I har nogle spørgsmål, og ellers har jeg bare lagt links til de forskellige produkter jeg bruger – håber I kan bruge videoen til noget <3

// Morning girls! Yesterday I made this video about my makeup- and skincare routines. I hope you find it useful, if you have any questions feel free to ask <3 

SKINCARE: Rudolph Care Acai Cleansing Foam // Avéne Repair Cream // Vichy Aqualia Cream // Avéne Lipbalm // Kiehl’s  Midnight Recovery Concentrate //

MAKEUP: Dior Pore Minimizer // Tromborg Mineral Foundation //  Bobbi Brown Bronzing Powder // Tromborg Perfect Liquid Eyeliner Pen // MAC Mineralize Skinfinish // Bobbi Brown Eyebrow no. 29 (cement) // Sublime de Chanel Mascara // Nuxe Dry Shimmer Oil // Youngblood Mineral Illuminating Body Tint //
Love Caroline

11 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Her name is Stella.... Stella McCartney