THESE SUMMER DAYS, WITH SUSHI AND FRESH JUICE

MY LOVELY TOMMY COHEN SHORTS IN A BEAUTIFUL COLOR

Godmorgen søde piger. Et enkelt billede fra mit outfit igår. Jeg havde mine smukke Tommy Cohen shorts på – jeg elsker farven, og de står fantastisk flot til min mørke grå oversizebluse, da man får fremhævet de lidt mørkere mønstre i shortsne. Tjek forresten lige den fine ring jeg har på in pegefinger, den er ret udtydlig på billedet, men skal nok poste nogle flere billeder af den. 
Lige om lidt smutter jeg ned til poolen og nyder min sidste dag i solen. Jeg glæder mig til at komme hjem, og ja rent faktisk glæder jeg min til at komme i skole igen, og især alle mine veninder kan jeg slet ikke vente med at se. Jeg vil planlægge et indlæg, som bliver postet imorgen, da jeg jo rejser hjem imorgen – så følg med ved morgentid piger. Jeg håber i har haft en skøn weekend. Kys og knus <3

7 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THESE SUMMER DAYS, WITH SUSHI AND FRESH JUICE