PALMY SUNDAY

MY LATEST ITEMS FROM NELLY – SAVE 20% TODAY

dsc_9488 dsc_9494 dsc_9487
Tommy Hilfiger panties HERE / Glitter socks HERE
_____________
Godaften ladies! Jeg havde lidt mere, i min Nelly pakke, jeg endnu ikke har fået vist jer. Jeg tænkte at det netop nu, var rette tid, da Nelly holder 20% på nærmest ALT, dog kun idag og frem til til tirsdag. Jeg er selv blevet vildt fristet, af en masse fine forårsnyheder og 20% er da alligevel en del at spare synes jeg. Forrige uge, bestilte jeg de lækreste Tommy Hilfiger panties, som Christoffer lokkede mig til at købe ;-) Jeg er faktisk ret glad for dem og synes de er vildt fine! Udover dem, faldt jeg over nogle glimmersokker, jeg egentlig ikke manglede – men altså, det kan man jo altid bruge, er det ikke rigtigt? Udover disse items, havde jeg også bestilt blusen, jeg havde på i dette indlæg hjem. Den er virkelig en favorit allerede!

Jeg tænkte, at jeg vil lave et indlæg her om lidt, med mine favorit items fra Nelly, som jo holder 20% idag – så kan vi alle nå at shoppe lidt hjem OG spare samtidig – what’s not to like?! I skal bruge koden SPRING20, for at få de 20 procent fratrukket. God aften til jer alle <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

PALMY SUNDAY