LACELOVE ∙ VICTORIAS SECRET

MY L.A PLAN & FAVOURITE PLACES

Skærmbillede 2015-08-22 kl. 15.19.40

PicMonkey Collage
Hej piger! Så er det tid til lidt L.A snak igen, den ferie kan nemlig ikke nøjes med et enkelt indlæg eller to, der skal mere til. Min søster og jeg snakkede så sent som idag, omkring hvor meget vi savner den ferie og byen. Åh hvor ville jeg gøre alt for at komme tilbage. Jeg har lagt en del af vores plan for hvad vi skulle nå hver dag, fra selve ferien – dog ikke begge uger, men her er et lille udpluk fra den sidste uge. Jeg kan virkelig anbefale jer som rejser væk til en stor by, eller skal være afsted længere tid, at lave en plan for hvad I vil nå.

Min søster og jeg synes først rigtigt vi kunne gøre det, når vi var kommet derhen og været nogle dage, det giver et bedre overblik over hvordan man bedst kan planlægge det, hvilket steder man vil se, besøge og måske hen igen. De sidste dage brugte vi mest af alt på at opleve det sidste vi skulle nå, men vigtigst af alt, at vende tilbage til de ting, vi ville opleve en ekstra gang, fx shoppingstedet The Grove.

I kan finde en mase inspiration I planenen, men jeg vil også skrive lidt ekstra til de steder jeg var særligt vild med, både i forhold til shopping, men helt bestemt også de lækre madmarkeder og spisesteder.

Wholefoods ∙ er den lækreste dagligvarebutik jeg nogensinde har været i. Alt i wholefoods er økologisk, frisk og så lækkert. Det er svært at beskrive, fordi det er så langt fra hvad vi ser, når vi bevæger os ned til den lokale Irma – jeg har dog prøvet at poste lidt billeder derfra, hvor I kan se al den lækre, friskskåret frugt de bl.a. havde – det viser hvor nemt det kan være at spise sundt, hvis bare det var sådanne muligheder her hjemme. Det kommer jeg virkelig til at savne. Vi købte frisk vandmelon til når vi lå nede ved poolen, det var et perfekt mellemmåltid. Wholefoods ligger forresten også i London og andre amerikanske stater, så kan helt sikkert anbefale jer at tage forbi hvis I er deromkring.

EarthBar ∙ har nogle af jer måske set via Instagram? Om ikke andet er det overordnet en smoothiebar, der serverer en masse forskellige smoothies, juice-cleanses og de anerkendte acaibowls, som vi spiste nogle stykker af. (se billeder i ovenstående collage.) Udvalget af juice er langt større end her hjemme, og de mange smoothies smagte bare så godt – på dette punkt er Danmark altså en smuule bagud ;-)

Melrose Place ∙ er et shoppingområde med lækre designermærker som fx Isabel Marant, Cholé, Bottega Venta osv. Det er et smukt område, meget charmerende – et drømmested at bo, hvis man endelig bosatte sig i LA. I kan bl.a. se Cholé butikken på min Instagram her.

Rodeo Drive ∙ et den ultimative shoppinggade, my favoruite! Ikke stedet man kommer hjem med en masse poser, men nyder synet og de smukke omgivelser med lange gader fyldt med palmer. Chanel, Valentino og de andre store modehuse ligger her og er alle et besøg værd – Chanel var svær at komme ud uden et brændende dankort. (welcome home to my Chanel Sneakers)

Robertsson Bvl. ∙ igen en smuk gade i Beverly Hills, med en masse fine butikker som ALICE + OLIVIA, Chanel, All Saints, Raplh Lauren, M.A.C og mange flere.

Beverly Center ∙ dette endte med at blive min søster og mit yndlingscenter – vi spenderede om ikke andet mange aftener her, der var så hyggeligt og det var så stort, at man nærmest ikke kunne komme igennem de mange butikker må en aften, det krævede flere timer. Her lå bl.a. Macy’s, Bloomingdales, store modehuse og butikker som H&M – vigtigst af alt var der her en kæmpe stor Victorias Secret, som jeg brugte mange, mange penge i. Den var så smuk!

Sur Restauran & Bar ∙ her fik vi nok feriens bedste middag i de smukkeste omgivelser, åh hvor var der bare hyggeligt. Maden var fantastisk og vi fik rigtig god service! Der er åbenbart også lavet en tv-serie, som min søster kendte til. I kan se et billede derfra lige her.

Cessoni’s West Hollywood ∙ er et meget ekslusivt spisested og bar, her var skønt og vil anbefale at man bestiller bord i deres hyggelige gårdhave. Det er helt sikkert et besøg værd hvis man er i nærheden, I kan læse meget mere her.

Joans on 3’rd ∙ et et meget kendt sted blandt de lokale på 3’rd street, som et en charmerede gade, det er en god blanding mellem spise- og shoppesteder. Her er ingen turister nærmest og der ligger nogle fine, små butikker, hvor vi fandt så meget fint tøj. I kan læse mere om Joans lige her. (caféen ligger forresten også i New York.)

Håber I kunne bruge mine tips, jeg vil bare gerne tilbage snarest muligt! Nu vil jeg køre mod byen, skal mødes med min smukke Amalie om lidt <3

3 kommentarer

 • Beautiful photos :)
  BLOG M&M FASHION BITES : http://mmfashionbites.blogspot.gr/
  Maria V.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A

  please.. besvar din spørgerunde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ted, this is why I find writing this blog so fulfilling. The readership of any particular post spans a very wide spectrum of ideas, opinions, geography, and backgrounds. I learn something from every post – some from the research I do as I write, but often much more from the people who respond with their own pespsectiver. What a great gig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

LACELOVE ∙ VICTORIAS SECRET