TRADONO LOPPEMARKED

MY KITCHEN IN DETAILS

IMG_0301 IMG_0310 IMG_0311 IMG_0318 IMG_0319 IMG_0321 IMG_0324 IMG_0326 PicMonkey Collage
CLICK TO SHOP
Skærmbillede 2016-09-01 kl. 19.57.21
Hej piger! Jeg tager lige nu en pause, fra C’s store lejlighedsprojekt, der rigtigt begynder her i weekenden, hvor han flytter ind. Han knokler pt. for at få lejligheden klar til indflytning og idag lovede jeg at komme og hjælpe med lidt praktisk og rengøring – tænkte dog at jeg liiiige kunne finde tid til at opdatere bloggen. Anders var nemlig forbi lejligheden idag, hvor han tog lidt detalje billeder fra mit køkken. Egentlig ville jeg blot vise jer min nye glaskrukke med tappehane fra Nordal, som jeg er SÅ begejstret over – er den ikke fin?

Jeg glæder mig til at lave enten lemonade, hyldeblomst, frisk vand med citron og lime eller måske endda en Aperol Spritz I denne fine sag – som jeg iøvrigt længe har ønsket mig. Jeg synes den er helt igennem genial når man får gæster eller holder noget fest/arrangement, hvor det er en let måde at anrette en frisk drink på. Jeg var i sommers til en havefest, hvor nogle af gæsterne kom ned sådan en lignende glaskrukke, men 7 LITER mojito i! ÅH GUD hvor var jeg addicted til den mojito den aften, hvilket nok skyldes jeg ikke husker så meget ;-) hihi, spørg hvis I vil have mærker på noget – vi skrives i aften <3

2 kommentarer

 • Natascha

  Hej Caroline.
  Jeg kunne godt tænke mig at få afvide hvor din kurv med krydderier er fra?
  Samt kopper: My favorit Coffee og servietterne..
  Super fine detaljer og rigtig gode billeder.😊

  Fortsat god aften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Natascha <3 Kurven er købt hos Livinggoodies.dk

   My favourite Coffe er fra PLINT i Lyngby Storcenter – tror også de fås hos Inspiration. Servietterne er fra H&M <3

   Tusind tak, dejligt du kunne lide dem!

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

TRADONO LOPPEMARKED