Welcome to my Bubbleroom

MY kind of bedroom, what do you prefer?

Skærmbillede 2015-02-06 kl. 11.37.27
Godmorgen søde piger! Jeg har været så heldig idag, at have en virtuel dag, hvor jeg blot skal løse en enkel opgave – det er simpelhen den bedste måde at gå på ferie på, hvis du spørger mig! Jeg har dog ikke kunne sove længe, da min far og jeg har været inde og aflevere vores lille Futte hos dyrlægen – så nu nusser vi en masse om Albert her hjemme, og glæder os til at få vores lille baby hjem igen. Man er altid så nervøs når de er hos dyrlægen, så bliver rart at få ro igen her hjemme <3

Nu til noget helt andet! Jeg har nemlig i den seneste tid, gået og overvejet at købe en ny seng, da jeg rigtig godt kunne tænke mig en stor dobbeltseng – ved ikke hvorfor jeg lige pludselig har fået sådan en obsession, men jeg går virkelig og ønsker mig en king-size bed, som er blød og lækker – hihi! Elsker at føle mig lille i forhold til sengen man ligger i, så kunne altså så godt tænke mig at finde noget nyt, selvom jeg har en 1,5 mands lige pt.

Jeg har søgt lidt rundt på nettet og faldt over BedreNaetter.dk (se udvalget af elevationssenge her), som har mange forskellige senge, der var en masse som egentlig passer perfekt ind på mit værelse, men jeg faldt særligt over én – der dog også er TOP-luksus, med en pris herefter, men prøv lige engang at se hvor lækker den ser ud (LINK HER)! Åh hvor kunne jeg dog godt se mig selv ligge i den, jeg er særligt vild med det høje sengegærde og de fine detaljer. Lige nu er det vel bare ønsketænkning, men tænkte at jeg alligevel lige ville dele den med jer – dog har jeg fundet denne hos BedreNaetter.dk som jeg tænker er rigtig fin.

Selvfølgelig faldt jeg lige over lidt mere, end det jeg kiggede efter. Herunder bl.a. dette fine sengesæt og denne pude. Hvad er Jeres holdning til sengestørrelser, og i det hele taget? Jeg ELSKER sengegavle, sengestel og høje/brede senge! Er især fan af hotelsenge, da de som regel er KÆMPE store – me likey! Vi skrives senere <3
Untitled-1

9 kommentarer

 • Hm

  Ih det er vel nok en fin seng,at du vil føle dig lille vil du gøre i hvilken som helst seng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • MH

   Blev helt forskrækket da jeg så dig forleden dag over at du var blevet så tynd,har ikke set siden din søster og dig var i Tyrkiet

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har ikke tabt mig siden min ferie i Tyrkiet, så måske er det fordi i ikke ser mig til dagligt ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hm

  Tænker hvorfor at du sletter en del af min kommentar ang at jeg synes du er blevet alt for tynd

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg har slettet den fordi jeg synes det er en upassende kommentar… Dine meninger omkring min krop, kan ingen bruge til noget, det synes jeg blot du skal holde for dig selv ;-)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Øv dit link virker ikke,ved du om man kan prøve at ligge i den inden køb

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Caroline.

  Fin Collage du har lavet.
  Hvor er sengetøjet og puden fra?

  :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Natascha <3 Tusid tak!

   Sengetøjet er fra BedreNætter, der kommer et blogindlæg om det inden længe – ligeledes er puden derfra :-)

   knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Welcome to my Bubbleroom