WINDY DAY

MY JEWELRY, STARS BY P

PA250182 PA250184 PA250189 PA250191 PA250194Hej piger! GLÆDELIG NYTÅRSDAG!! Året er gået så hurtigt synes jeg, men når jeg så igen tænker på alt det der er sket i mit liv, så kompensere det lidt – synes dog stadig det er lidt skræmmende! Jeg tænker at lave et indlæg med mine mest læste indlæg fra sidste år, samt et indlæg om højdepunkterne i mit liv – det er altid meget sjov og spændende at se tilbage på hvad der egentlig er sket, på ét helt år. Måske jeg også skulle dele mine tanker, omkring hvad næste år mon bringer.

Nu til noget helt andet, jeg har nemlig længe ville vise jer nogle af mine nyeste smykker fra Stars By P, som jeg efterhånden ejer en del smykker fra. De formår at udvælge nogle styles, der er klassiske, tidsløse og alligevel unikke. Jeg elsker at blande mine smykker og har ofte perioder, hvor jeg går mere med nogle end andre og sådan ændrer det sig hele tiden. Jeg er også både en guld- og sølvpige – har altid haft så svært ved at vælge imellem disse to og blander dem til tider også. Jeg tror dog altid jeg har ejet flest sølvsmykker og når jeg (forhåbentligt) en dag skal have en forlovelsesring, så er der ingen tvivl om at den skal være sølv. Hvad foretrækker I? Sølv, guld, oxideres eller måske rosa guld? I kan finde det hele hos StarsByP online lige her. Vi skrives ved senere <3

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

WINDY DAY