DRAPED

MY HOMEMADE GRANOLA

p1090074 p1090073
Godmorgen piger! Igår, da jeg havde fri, lavede jeg denne SÅ lækre granola, da jeg i nogle dage, virkelig have haft lyst til en sprød, sund, chokolade-granola. Jeg havde ikke prøvet denne opskrift før og biksede egentlig bare lidt af det jeg havde sammen, men den blev SÅ lækker. I realiteten, er granola så nemt at lave, og jeg elsker at man selv kan blande de nødder, kerner og korn man vil have i den. Jeg har i denne, valgt at putte poppede quinoa i, for at gøre den ekstra sprød, men også for at give den nogle proteiner, så den mætter mest muligt. Jeg spiser generelt meget quinoa og elsker smagen og konsistensen, så da jeg fandt en ‘poppet’ version af dem, i Søstrene Grene, tænkte jeg at det ville være så lækkert i en granola.

Udover quinoaen, jeg har puttet græskarkerner, solsikkekerner, grofthakket mørk chokolade og kokosolie. Granolaen er altså super sund, indeholder lækre fedtstoffer, men smager så syndigt og lækkert! Jeg gav min granola 15 minutters tid ved 190 grader, mens jeg igennem dette kvarter, lidt vendte granolaen nogle gange og ellers tror jeg bare man lige skal holde øje, så den ikke bliver brændt. Skriv hvis I kunne tænke jer flere opskrifter, på andre opskrifter som denne <3 Rigtig god dag piger, kys!

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

DRAPED