MY HOMEMADE BIKINIS – AN EXCLUSIVE AND UNIQUE LOOK

Hej søde piger. Idag har jeg som sagt fri, hvilket jeg også har de næste 3 dage. Såå lækkert, og det passer jo perfekt med vejret. Idag blev jeg dog nød til at smutte til Lyngby endnu engang, da jeg skulle have byttet noget tøj, og købe en Tromborg creme. Jeg tog derind med min søde veninde Mille, som forresten idag også var så heldig at få job i B YOUNG Hillerød, så fint! :-)
Imorgen skal jeg også til Lyngby og spise suhsi med endnu én af mine søde veninde Rebekka, glæder mig helt vildt, det er alt for lang tid siden jeg har set hende. Derudover skal jeg jo også lave en video, hvor jeg svarer på jeres spørgsmål til min spørgerunde, så følg med piger. Hvis i stadig har spørgsmål kan i stille dem, ved at klikke lige her.
Når, nu til billedet. Her ser i nogle af mine nye bikinier, som alle er fra H&M, da de holdte udsalg forleden dag. 20,- pr stk. Det var da helt vildt! Så jeg købte lidt forskellige med mig hjem, men ville dog lave lidt om på dem. Den hvide er jeg simpelhen blevet så glad for, det eneste jeg har lavet om på den er, at jeg har sat nogle diamanter rundt omkring, synes den er blevet SÅ fin. Og den taupe farvet, har jeg sat de smukkeste runde perler på, med et fint mønster. Alt i alt er de blevet meget eksklusive at se på.

19 kommentarer

 • Anonymous

  Hej Caroline. Hvor er du bare kreativ :-) såå fint og god inspiration. Ville høre hvor man kan købe den fletkurv du har stående under en hylde på dit værelse? (jf. ovenfor billede), hvad med din smukke brevholder på skriveboret?? Knus til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du :) Tusind tak, jeg elsker simpelhen at lave sådan nogle ting. Min fletkurv er fra Bloomingville og er sat ned til 200,- i Magasin’s interiør afdeling :) Min brevholder på mit skrivebord har jeg faktisk glemt hvor er købt, men jeg mener og synes at det ligner den er fra Lisbteh Dahl, du kan evt. vise de ansatte et billede af den, måske har de flere tilbage :)Knus til dig også <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  * Undskyld havde slet ikke set at du allerede havde svaret i dine tidligere indlæg :-) Sorry…Har du lyst til at sende et link her hvor man kan købe den wallstickers med love på ?? det ville være skønt :-) Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Og forresten hvor får man fat i sådan nogle planter du har stående rundt omkring på dit værelse som ligner små træer? :-) De er så vidunderligt fine. Kunne også godt tænke mig nogle flet-blomster-krukker som den du har stående på dit skrivebord. hvor den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Flet kruven er fra Bloomingville – mine blomster køber jeg i diverse blomsterforretninger, du kan evt. tage et billede med ned til de ansatte :) Sådan nogle blomster giver også SÅ meget personlighed, Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej caroline! Tak for et godt køb med vesten i dag! Sikke nogen fine bikinier! ville du blive fast læser af min indtil videre meget uinteressante blog? Da jeg er startet helt forfra med den! Men lover at der snart kommer mere! Måske et billede af vesten i dag? Knus Josefine! http://josefinechristensen.blogspot.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde du, Det var dejligt at du kunne lide og sikkert bliver rigtig glad for den. Jeg er nu fast læser af din blog, og jeg synes den er rigtig fin. Glæder mig til at se billeder af pelsvesten, Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • De er vildt flotte, har nu en masse ideer til hvordan jeg kan lave gamle bikinier om til nye fede:-)Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  hvor har du købt alle dine fine ting til at sætte på bikinierne :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  DU ER VERDENS BEDSTE BLOGGER OG HAR DEN BEDSTE BLOG NOGENSINDE!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Super smukke og fantastisk inspiration!!!<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tak for en super hyggelig dag skat! Kys<3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hay gente que, antes de ponerse los calcetines, se aplica vaselina en los pies
  para eludir la aparición de las ampollas rozaduras.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Great items from you, man. I have take into account your stuff prior to and you
  are simply extremely great. I actually like what you have received right here,
  certainly like what you’re stating and the way in which during
  which you say it. You make it entertaining and you continue to care for to stay it wise.
  I can’t wait to learn far more from you. That is really
  a tremendous site.

  Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.