Full outfit, makeup & hair with LOréal Paris

MY HAIR CHANGE ∙ BEHIND THE SCENES

PicMonkey Image
Godaften ladies! Inden jeg hopper i seng, tænkte jeg lige at vise jer til behind-the-scenes billeder, fra min frisørtid forleden dag. Jeg havde nemlig virkelig fået slidt hår og trængte egentlig også til et friskt look synes jeg – kender I det? Måske er det sæsonskiftet nu, der fik mig på den idé. Jeg har virkelig fået klippet meget af og jeg har glædet mig helt vildt til at vise Jer resultatet, som I altså kommer til at kunne finde på bloggen her imorgen tidlig – det er nemlig blevet SÅ fint. Kan I ikke vente så længe, kan I finde et preview på mit færdige look på min Instagram-profil lige her. Sov dejligt <3

4 kommentarer

 • Caroline

  Hej Caroline, hvilken frisør fik du farvet hår hos? Jeg skal nemlig selv have farvet mit, men er ikke helt sikker på, hvor jeg vil henne.
  Tak på forhånd <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sisse

  Hej Caroline :)
  Har du fået klippet etager i? Og ved du hvordan dine striber er lagt? For synes nemlig det er super flot, at det kun er lyst i bunden :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sisse!

   Jeg fik faktisk kun lavet 2 striber i håret denne dag, og det var mit forreste pandehår <3 Grunden til, at mit hår er lysere for enden, er fordi at jeg har ladet min egen hårfarve gro ud <3

   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Full outfit, makeup & hair with LOréal Paris