THEM HEELS

MY FOREVER LASTING SUNKISSED SKIND

picmonkey-collage1
White bikini top HERE / Black bikini panties HERE 


Hej piger! Nu var det altså tid til et indlæg, hvor jeg kunne fortælle Jer lidt mere om min evige afhængighed, nemlig spraytan. Jeg har altid synes, at selvbruner og spraytans er genialt, dét at kunne have bare en smule kulør om vinteren er altså meget rart! Jeg synes generelt en solbrun hud, er flottere til mig og giver et mere frisk udtryk, selvom nogle jo, kan bære en hel lys farve – også om vinteren. Min søster har lige startet en spraytan klinik op, der hedder You Glow, som jeg allerede har besøgt en masse gange. Man skal ikke tage fejl af teknik og produkter i den branche, da det altså er afgørende for det endelige resultat.

Min søster Emilie, bruger mærket Vita Liberata, som er økologisk, parfume- og parabenefrit – altså kan vi alle nærmest tåle det, og det gør ingen skader på huden, modsat solen og et solarie eksempelvis. Jeg bruger spraytans året rundt, da jeg forsøger at skåne min hud, så meget som muligt, mod at være for meget i direkte sollys, da det altså er skadeligt i større mængder. På billederne ovenover, kan I se mine efter billeder øverst og før billeder nederst – er det ikke vildt en forskel? Det gør bare så meget og er ren velvære synes jeg! I kan se og læse mere på You Glows Instagram her og Facebook her og ellers må I endelig spørge – jeg vil iøvrigt også rigtig gerne høre Jeres mening og erfaringer om spraytans? God aften piger, kys <3

6 kommentarer

 • Johanne

  Hej Caroline,

  Jeg tænkte på, om du ikke vil lave et indlæg omkring din fremtidige uddannelse? Jeg kan nemlig huske, at du for nogle år siden skrev, at du gerne ville ind på KEA. Det kunne være sjovt at høre hvor du ønsker at læse nu – hvis du overhovedet ønsker at læse videre.

  Jeg skal nemlig selv til at læse videre til sommer, når jeg er færdig med mit sabbatår. Så det er meget sjovt at høre hvad andres planer er :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Johanne!

   Jo, det er én så god idé! Vil jeg udgive en af de kommende dage <3

   Må jeg høre hvad dine planer er, det er jo mindst lige så spændende?

   Knus C

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Dejligt at høre! Det vil jeg se frem til at læse <3

   Jeg vil gerne læse på KEA, så det var lidt derfor, at jeg kom i tanke om, at du havde skrevet det engang.
   Men der vil jeg så gerne tage en professionsbachelor i smykker, teknologi og business!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ej hvor spændende! Det tror jeg virkelig også er en spændende uddannelse<3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Hej Caroline.
  Jeg overvejer at bestille en tid hos din søster, da resultatet ser så fint ud! Hvor længe plejer det at holde og har du nogle gode råd til, hvordan man får det til at holde længst muligt? <3 Smitter det forresten af på tøj? <3

  Knus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej søde Sofie! Ih det skal du gøre, du bliver så glad for den fine farve <3

   Det holder op til 2-2,5 uge, men er flottest og mørkest den første uge. Jeg fik det for en uge siden og har stadig en pæn farve.

   Hvis man skal have det til at holde længst tid, skal man skrubbe sig i badet, inden man får spraytan og ikke bruge creme efter. Herefter, når du har fået spraytanen, skal du smører dig ind i creme så ofte som muligt, det hjælper med at opretholde farven <3
   Det smitter ikke af på tøj, men lige efter, anbefaler man at du tager noget mørkt på for en sikkerhedssskyld.
   Knus <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

THEM HEELS