COSY CORNER

MY FLORAL iPHONE

Annonce for PURO


Hej piger. Idag vil jeg vise og fortælle jer lidt om mine nyeste iPhone covers, som jeg i den grad har glædet mig til. PURO har nemlig lanceret to nye kollektioner, hhv. Hippe Chic og ICON, hvor jeg har erhvervet mig ét cover fra deres Hippe Chic kollektion – du kan finde covers her.

“Give a blossom and sparkling touch to your device with Hippie Chic Covers!” – dette slogan kunne ikke være bedre beskrevet, til mine to nye blomstercovers. Det er ægte blomster, der er blevet tørret og sat sammen med nogle glimmerstykker – lige mig ;-) Fordelen ved coveret er helt klart den gode kvalitet og de medtænkte faktorer, som eksempelvis, at det beskytter hele kanten op til skærmen samt at coveret er glidssikkert, hvis det ligges på et bord. Jeg er selv så klodset når det kommer til at passe på min mobil, så det er virkelig altafgørende at mit cover kan både beskytte den, men selvfølgelig også at det kan være en del af mine outfits.

Jeg elsker at variere min brug af forskellige covers, alt afhængig af hvad jeg skal, mine gøremål og indimellem indtænker jeg dem også i outfits, da jeg synes mobilcovers efterhånden indgår i måden vi kan udtrykke os på igennem hverdagsaccessories. Hvad synes I om dem?

Find din nærmeste forhandler her.

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

COSY CORNER