Long lashes with Adore By Nicole

My favourite perfumes

Skærmbillede 2014-12-16 kl. 18.36.16
Goodmorning ladies! Flere af jer har spurgt ind til et indlæg, hvor jeg fortæller lidt om mine yndlings-parfumer – hvilket faktisk også er noget jeg tit har overvejet at lave, eftersom jeg jo mener at jeg har de lækrest, hihi – ej, men det kan være rigtig svært at finde gode dufte, blandt de mange parfumer man kan købe. Siden min mor, for en del år siden, begyndte at bruge Esentric Molekyles har jeg været helt vild med dem – faktisk dem alle sammen!

Esentric Molekyles: Du kan ikke rigtig beskrive duften, den er meget speciel og dufter faktisk meget forskelligt på os alle. Duften af parfumen, eller selve molekylen i parfumen, udvikler sig når den kommer i kontakt med varm hud. Jeg synes det er SÅ fedt at den dufter forskelligt, det gør det virkelig til en unik duft.

Bvlgari Omina Crystallise: Er så lækker! Jeg vil beskrive den som meget varm og cremet i duften, uden at være tung overhovedet – hvilket jeg nemlig ikke er så vild med. Den er frisk med krydret i duften.

CLEAN White Woods: Er ligesom alle de andre CLEAN parfumer, virkelig frisk og lækker i duften. De lever om nogen om til deres navn! White woods er inspireret af birkeskove og lune solstråler – den er så varm og sommerlig i duften, perfekt til den kolde vintertid vi går imøde!

PINK Molecule & Ou’dish af Zarko: Er to af mine yndlings parfumer! De er meget forskellige, men alligevel minder de lidt om hinanden. Jeg har brugt Ou’dish i omkring 1 år nu og den minder meget om Esentric Molekyles, men er en smule mere cremet og varm synes jeg. PINK Molecule faldt jeg over for lidt siden i Norr, den er MEGET sommerlig og frisk i forhold til de andre jeg har anbefalet – så på den måde differentiere den sig en smule.

Håber I kunne bruge indlægget til lidt inspiration, de er alle værd at tage forbi Magasin og dufte <3
Untitled-1

3 kommentarer

 • Everyone loves what you guys are usually up too.

  This sort of clever work and reporting! Keep up the great works guys I’ve added you guys to blogroll.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uuuuhhh lækre dufte! Vi har vist samme smag på det her område. Elsker Escentric og White Woods fra Clean!

  HVIS nu det har interesse, så er du velkommen til at teste mine produkter free of charge, for en anmeldelse? Bare lige en tanke… Jeg ved godt at I får mange henvendelser osv men.. ja jeg synes bare lige, at du passer ind i mit duft-univers :)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, de er simpelhen SÅ skønne – hihi hvor sjovt, man finder hurtigt ud af om man er ens på dette område, synes jeg :-)

   Ej hvor spændende – det vil jeg super gerne høre mere om – kan du eventuelt sende mig en mail: caroline.m@rburger.dk

   God aften <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Long lashes with Adore By Nicole