Hair by Amalie Lind

My favourite lacedress

PicMonkey CollageHej piger <3 Håber I havde en dejlig aften igår! Lige nu sidder jeg og hygger lidt om min lille Futte, inden jeg skal ind til smukke Nicole og have fyldt mine vipper op – bliver så rart at få dem ordnet igen, der er intet bedre. I aften skal jeg fejre min smukke veninde Camilla, der fylder 22 år – ih hvor jeg altså glæder mig til at se hende og de andre piger – jeg er sikker på vi får en fantastisk aften!

Imorgen tidlig skal jeg til Vitamin Wells’ trænings bootcamp, som jeg glæder mig til at fortælle jer meget mere om – træningen imorgen hedder Ass n’ Abs Workout, så kan allerede fornemme hvor øm jeg bliver, haha – det er efterhånden lidt tid siden, jeg har fået trænet optimalt og med rigtig interval, det skal jeg snart igang med – måske jeg kan kickstarte min ‘kom-ud-af-vinterhi-sæsonen’ ;-) Jeg glæder mig i hvertfald, men det skal I nok høre meget mere om!

Nu til den fine kjole! Jeg overvejer nemlig rigtig meget at iføre mig denne, i aftenen anledning – er der ikke fin? Jeg synes den er så smuk! Snittene er fantastiske og den sidder spot on :-) I kan finde kjolen hos CHARDAY til 314 kr., da den lige nu er sat ned med 10% I kan finde den online her.  Vi skrives senere <3
Untitled-1

4 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

Hair by Amalie Lind