You make it look like it's magic

My favourite biker boots on sale

Skærmbillede 2015-02-10 kl. 09.39.26
Gooodmorning girls! Som de fleste af jer nok allerede ved, så er mine sorte bikerboots fra Billi Bi, et af mine favoritsko, da de simpelhen passer til alt! Jeg bruger dem ofte til hverdag, både i vinterhalvåret med en tyk strømpe, eller om sommeren til en sommerkjole – de er bare fine til det hele!

Jeg har desværre ikke fået anskaffet mig den model, men for indeni og en skridsikker sål (ET MUST OM VINTEREN). Jeg har derimod gået rundt i den ‘almindelig’ af Billi Bi’s modeller, som ikke har for indeni og har en glat sål, hvilket har ført til mange sjove øjeblikke for mine veninder, når jeg har skulle krydse en vej, sti eller andet, hvor der ikke var ryddet for sne ;-) Haha!

Jeg fandt altså tilfældigt over støvlen her, sat ned til 999,- hos Netskobutik.dk som iøvrigt også forhandler mange andre lækre mærker, I kan se flere støvler fra Netskobutik og finde lige netop de støvler jeg omtaler lige her.
Untitled-1

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

You make it look like it's magic