My instagram week @carolinemarburger

My favorites

PicMonkey Collage2God aften søde piger. Jeg sidder lige nu og venter på at min fantastiske veninde Emilie, kommer forbi og hygger lidt, det bliver så dejligt at se hende! Igår fandt jeg dette fantastiske hårbånd og fine smykker på Asos.com og jeg kunne så godt tænke mig det hele, er især forelsket i det fine hårbånd. Ringene er ville være super fine til fingrespidserne, sådan så at man kunne mixe dem lidt, og armbåndet synes jeg er så enkelt og fint – sådan et er især godt at blande med nogle af ens andre armbånd.

Imorgen skal jeg på arbejde noget af dagen, skyde nogle billeder på stranden, lave lidt lektier også kommer noget af min familie på besøg til adventshygge – det bliver også rigtig dejligt. Hvad skal I lave 1. advent? Skriver igen senere <3
Love Caroline

Armbånd her // Ringe her // Hårbånd her //

 

COMMENTS

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

My instagram week @carolinemarburger