HUDOPDATERING: FRUGTSYREBEHANDLING

MY FAVORITE SUSHI SPOT

picmonkey-collage dsc_4032 dsc_4036 dsc_4038 dsc_4035 dsc_4021 Hej piger! Jeg nåede simpelhen ikke, det helt store igår, eftersom jeg var i Herning i forbindelse med noget arbejde med NINÈ Copenhagen, som jeg iøvrigt konstant har sommerfugle i maven omkring – men der kommer mere info og billeder snart. Nu idag, ville jeg lige vise jer, lidt billeder fra den mest overdådige og lækre middag jeg længe har fået!! Sushi Lovers, som I nok kan huske fra enten dette eller dette indlæg måske, er mit favorit sushi-sted, helt uden tvivl. Det er så meget mere end ‘bare sushi’, det er en fantastisk madoplevelse hver gang og jeg er aldrig blevet skuffet – tværtimod.

De ligger i Charlottelund, hvor de har den hyggeligste restaurant og i Torvehallerne, som jo er lidt mere street-food i omgivelserne, men samme gode mad. Som I kan se, er anretningerne helt vilde og der er virkelig værnet om detaljerne. Det kan både ses og smages. I kan finde menukortet online her og læse mere om stedet <3

2 kommentarer

LEAVE A COMMENT

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

 

Næste indlæg

HUDOPDATERING: FRUGTSYREBEHANDLING